|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה הולך ככה
1- חזה - השריר שהכי כיף לאמן, אחרי שאתה דוחק 100 קילו אתה מרגיש כאילו הגוף שלך מתנפח באותו רגע 2-רגליים- די דומה לחזה, אחרי אימון סקוואטים טוב אתה מרגיש חצי נכה , לעלות מדרגה אחת הופכת להיות משימה קשה אחרי אימון רגליים טוב, וזה כל הכיף...להרגיש נכה אחרי אימון רגליים זה סיפוק אדיר 3- יד קידמית- מה לעשות זה שריר שאהוב על כולם וגם עליי ...לראות במהלך תרגיל את הוריד שמתנפח לאורך הבייספס עושה לי את כל האימון 4- יד אחורית- אצלי אימון ליד אחורית די דומה לאימון חזה (בעיקר דחיקות עם אחיזה צרה) ככה שיש לו מקום טוב בסולם השרירים שאני אוהב לאמן 5- כתפיים - פה כבר מתחיל החלק המגעיל , שונא כתפיים, זה לא נוח במיוחד כשעושים את זה ביחד עם אימון חזה בקושי אפשר להרים את היד גם אם זה עם משקולת של 2.5 קילו...שונא כתפיים 6- גב- חוץ ממתח אני לא סובל את התרגילים לגב במיוחד חתירות זה גורם לי לסחרחורות ואני סופר כבר את השניות עד שאני גומר את האימון הזה ועזבו את הקטע שהוא הורס את האימון בייספס שבא אחריו:\ 7- בטן- משעמם, לא מועיל, ואני עד עכשיו לא מבין למה צריך לעשות את זה אבל בשביל הקטע אני ממשיך... עכשיו תורכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1 - חזה, יד קדמית, יד אחורית, גב, רגליים, כתפיים.
אצלי הכל באותה עדיפות כי אם תכניס לעצמך לראש שאתה פחות אוהב להתאמן על משהו מסויים ככה אתה תשקיע בו פחות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה ככה :
חזה גב יד קדמית יד אחורית בטן רגליים כתפיים - שונא!!! אבל אני עושה, אין ברירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים
חזה ידיים גב כתפיים בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפחות אצלי זה לא נכון אני משקיע בכל מה שאני עושה אבל מה לעשות כתפיים למשל זה פשוט סיוט אחרי אימון חזה שאתה דוחק איזה 100 קילו וכבר כל הכתף הלכה לך ואפילו אם תנסה להרים סתם ככה את היד בשביל לישר אותה כלפי מעלה אתה לא תצליח, אז עוד אימון כתפיים זה הכי לא בא טוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() אוהב הכל באותה מידה ,אבל הכי הרבה רגליים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אין על רגליים... פשוט אין
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() 1.יד קידמית
2.יד אחורית 3.חזה 4.גב 5.כתפיים 6.רגליים 7.בטן
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הכל .. אבל במיוחד גב . אין על חתירות כבדות !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גב, יד אחורית, יד קדמית, רגליים, כתפיים, חזה
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האלק אוהבים רגליים כל אימון רגליים זה סיוט בא לי למות (את ההרגשה של אחרי אימון רגליים קשה אני אוהב לא יותר מזה)
ללא ספק חזה וידג קדמית הכי כיף לאמן (והם אצלי גם באותו אימון) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() צודק בזמן הסקוואט עצמו בא לי גם להתאבד אבל ברגע שאתה מסיים אותו אתה מרגיש בעננים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() שונא הכל :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() יא בכיינים רגליים זה הכי אחי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
יד קידמית גב בטן יד אחורית כתפיים רגליים אבל דווקא עכשיו אני מתאמן על השרירים שאני לא אוהב בשביל הצבא אני כבר לא מתאמן רציני מתאמן על גב כתפיים וידיים שיהיה לי קל עם כול הציוד שצריך להרים והאלונקה... וגם בנוסף עושה קצת אירובי ככה פעמיים שלוש בשבוע ועוד איזה 3 פעמיים עובד על ידיים גב וכתפיים
Trance for ever,and Rock never ![]() נערך לאחרונה על ידי Eskimo :-), 20-09-08 בשעה 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() יד אחורית
יד קדמית חזה גב רגליים כתפיים בטן
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אני לא מבין איך אנשים לא ממקמים חזה במקום הראשון זה הגם השריר הכי יפה וגם השריר שהכי כיף לעבוד עליו ולהרגיש בו פאמפ
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
יד קידמית יד אחורית גב רגליים ובטן אני לא כל כך אוהב לאמן
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חזה
חזה חזה
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() יש תקופות ויש תקופות
בינתיים אני אוהב הכל הייתה לי קתופה שלא אהבתייד אחורית אז נתתי לה דגש ושיפרתי אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|