|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה דחיקת חזה 8x4 עם משקל כולל של 65 קילו. אני עושה בדיוק את המשקלים האלה והחזרות האלה כבר 3 אימונים ברצף ודי נתקעתי האמת. היום הספוטר שלי באופן חד פעמי הרכיב לי את המשקלים על המוט ואני לא ידעתי בכלל מה הוא שם . אז סיימתי את הסטים והכל (הגעתי לכשל רק ב2 הסטים האחרונים, בדיוק כמו שקרה לי ב3 פעמים האחרונות ), ופתאום אני קולט שהוא בכלל שם לי 75 קילו לא 65....ונשבע לכם שהרגשתי בדיוק אותו דבר כמו שהרגשתי עם ה65....זה משהו פסיכולוגי או שאני יכול כבר לקפוץ ל75 בלי לחשוש שאני לא אצליח לסיים יותר מ2 חזרות בכל סט? קרה לכם פעם שהרמתם משקל כבד יותר ממה שתיכננתם בלי שידעתם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע עד כמה זה עושה את ההבדל, אבל יש השלכות למספר הצלחות שאתה שם בכל צד (שהמשקל לא משתנה). אין לי מושג עד כמה זה באמת משפיע. יכול להיות שפסיכולוגית, "נתקעת" והנה אתה יכול יותר, כי 10 קילו זה הבדל די משמעותי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יכול להיות שהמגבלה שלך היתה רק פסיכולוגית, למרות שבדרך כלל זה טמטום להתעסק בזה
כי אחרי 3 אימונים במשקל כזה צריך לעלות בכל מקרה זה יצא לך לטובה אז תזרום עם זה והכי חשוב - העיקר ששמת עוד משקל על המוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן קרה לי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש גבול עד איפה זה פסיכולוגי... זה שאם תחשוב שאתה מרים 10 קילו ובפועל אתה מרים 100 אז יהי לך יותר קל
כאילו אם אתה לא יכול לעשות עם 100 ותחשוב שזה 10 אתה לא תצליח אם לא הבנת תקרא כמה פעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בלי הרבה בילבול מוח תעלה בקצת קצת כל פעם והדרך הכי טובה לעולת משקלים בלחיצת חזה עם מוט
זה שיש לך שומר וככה אתה מתחזק מפעם לפעם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כל כך בטוח שאפשר לעלות בבת אחת 10 קילו זה די הרבה יכול להיות שהספוטר עזר קצת יותר מידי..
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי , אם הרמת את זה בדיוק כמו שאתה מרים 65 אז אתה יכול תנסה , אם יהיה לך קשה אז לך על 70 .. תראה שלא תהיה לך בעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כנראה שזה באמת פסיכולוגי כי היום ניסיתי 75 קילו והיה ממש גרוע יחסית לפעם ההיא בקושי סיימתי סט ראשון ואחרי זה כבר הוא עזר לי בשלושת הסטים הבאים די הרבה:\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס, עד שלא התחלתי 5*5 והעלתי משקל כל אימון, לא האמנתי למשקלים שאני יכול להגיע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|