צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-02-10, 17:05   #30
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pala צפה בהודעה
תראה, כל עוד אתה משתפר במתח, בטן, שכיבות שמיכה וריצה ז"א שהתוכנית בסדר גמור. אלה כל המאפיינים הפיזים שדורשים ממך בגיבושים סיירות וכול החרא(מתח פחות, אבל תרגיל בסיסי וחשוב). כל עוד אתה טוב בהם אתה תבלוט מהאחרים. מה שכיף בתרגילים האלה \ סיבולת היא שלא קשה להשיג תוצאות בהם. "תוכנית" שעושים בהרבה חוגים(אגרוף תיאלנדי למשל, של חבר שלי) זה 3 סטים, פעם בטן, פעם שכיבות, פעם בטן פעם שכיבות ככה 3 לכל תרגיל, כשכל פעם אתה עושה מקסימום (אם מנוחה של 30 שניות בין בל תרגיל כמובן). אני לא יודע אם אתה יכול לשלב ריצה, אבל תנסה...
בקשר לריצה, אתה תצטרך למדוד מרחקים ומהירויות בשביל להתקדם. אני משתמש בתוכנה באייפון שלי שמודדת לי מרחקים וזמנים ככה שקל לי לדעת איך אני מתקדם. (כמו כן יש לי בבית ספר מגרש פטוח אחרי הלימודים שאני יכול לרוץ שם, וכול סיבוב הוא 300מטר כך שקל לי לדעת כמה אני רץ בכל מקרה (אם אין לך דבר כזה, אז בעייתי). פעם שבוע ריצה יספיק לך _כרגע_, במיוחד אם אתה לא בכושר רציני. 3 פעמים יכבידו עליך וסתם יעייפו אותך. כשאתה מרגיש מוכן, תעלה לפעמיים ריצה (ולדעתי זה מספיק לתמיד, אם אתה רוצה לשפק את הריצה שלך אתה תצטרך להעלות את המהירות והמרחק מדי אימונים והאינטנסיביות יכולה לגמור אותך)

כעקרון 3 פעמים בשבוע יספיקו, עם יומיים מנוחה בסוף שבוע.. (או יום מנוחה אחד, וביום שישי \ שבת אתה עושה את הריצה השבועית שלך)
אם אתה באמת לא רוצה להתקרב למשקולות אתכנית הזאת היא די אידיאלית בשבילך, ולפחות שתתחיל במשהו.
תודה רבה אחי.
יש לי בבית ספר גם מסלול אבל מי ישאר בבצפר אחרי בצפר בשביל לרוץ..אני אעשה את זה בבית.
אין לי איך למדוד בים מרחק..מה שכן,אני יכול להעריך 2000 מטר ולפי חפצים באזור לזכור את המרחק. ולראות אם אני משתפר.

אז אתה אומר ששחיה וספרינטים מיותר?
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט