צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-11-09, 16:47   #11
BlueNinja
חבר פעיל

הסמל האישי שלBlueNinja

חדר כושר: Life&Fitness

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4roxe צפה בהודעה
אימון הכי חרא שהיה לי . פאקינג בגלל המדריכים @!##
אימון a יום חמישי 19.11. איזה עצבים קיבלתי
סקוואט מצוין . הייתי חזק כלכך ביומיים האלה מיום שלישי אכלתי כלכך הרבה וישנתי מצוין שיכלתי להעלות 5 קילו בסקוואט אבל המדריכים המפגרים האלה הוציאו אותי מריכוז והביאו לי תעצבים של החיים : אתה יורד נמוך מדי. תעשה בסמית . אני פאקינג עושה לאו בר היא אומרת לי האחיזה שלך צרה מדי תעשה אחיזה רחבה . הביאו לי תעצבים עשיתי בסוף סקוואט מפגר של אותו משקל מהאימון הקודם אפילו לא היה לי תכוח לשמוע עוד מילה מהם לעזעזל.
בנץ הלך מצוין העלתי 2.5 קילו הלך חלק בלי בעיה 5-5-5
דדליפט : הרגו אותי. אתה הורס תגב. אתה עושה תרגילים של מתאמנים 20 שנה. אתה לא אמור לכופף תברכיים בדדליפט (ואז היא מראה לי סטרייט לג דדליפט ואני אומר לה אבל אני לא עושה סטרייט לג דדליפט. )
הלכתי הביתה באמצע האימון מהמכון. פאקינג מדברים עליי מאחורי הגב המדריכים ואני לא מצליח להתרכז רציתי לרצוח אותם.

לאדע מה אני עושה שבוע הבא. אין לי מושג . עוזב תמכון כנראה בסוף החודש מקווה שהמכון life and fitness בחדרה יותר מקצועי מפאקינג פורמה דוגמני פיטנס בשקל שעושים לי סקוואט בסמית משין
לה אתה מחדרה ?!!! בדוק אתה בא לדפוק איתי אימון

אני מתאמן ב Life&Fitness אין לך מה לדאוג מהמדריכים פה,כל אחד פה שפיץ הם יראו לך איך לעשות דדליפט אם תצטרך ובחיים לא יעירו לך על "למה אתה עושה" הם יהיו מבסוטים כלעוד תעשה כמו שצריך

תשאיר איייסי נדבר

No Pain No Gain !
BlueNinja מנותק   הגב עם ציטוט