ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielml
עד שאתה לא מעלה סרטונים אתה מזיין את השכל.
תצלם,תעלה סרטונים ותשתיק את כולם,עד אז לא מדברים על משקלים בהתרברבות
|
לא דיברתי בהתרברבות. יש כאן חברה שמרימים קרוב לפי 2 ממני. שוב, אני לא צריך את האמונה שלכם... דיברתי על המשקלים בהקשר של תגובה למה שרן כתב.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
scylla תרשום מה עשית באימון
תראה שעשית כמה תרגילים, שאם הייתה מוריד אותם ומשאיר רק פרס ודדליפט
אז היית יכול לעבוד יותר כבד
ולגבי rm2-3 איך אתה יודע מה הrm2-3 שלך ?
|
התרגיל הראשון היה דדליפט (מוט ריק, 60 קילו, 80~ קילו, 100~ קילו, 124 קילו, 152 קילו לכשל כביכול, אומנם לא הגעתי לחצי חזרה אבל ידעתי שאני לא אסיים עוד אחת מנסיון עם עצמי)
התרגיל השני היה מיליטרי פרס (מוט ריק, 29 קילו, 42~ קילו, 51~ קילו, 60.8 קילו 4 חזרות מאמין שלא הייתי מסיים את החמישית)
אחרי זה היה בסה"כ עוד 3 סטים של חתירה בעמידה ועוד 3 סטים של הרחקות. שום דבר לא היה פוגע בתרגילי בסיס, גם סקוואט וגם בנץ' אני מקפיד לעשות ראשון שלא יפגעו המשקלי עבודה ושאר התרגילים זה יותר ל"העשרה". אני האחרון שיזלזל בתרגילי בסיס.
לגבי קביעת rm2-3 בדדליפט פשוט מהכרות עם עצמי, יצא לי להגיע לכשל ולא לנעול, ואני לומד מה הסף שלי ותאמין לי שאני יודע מה הוא.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tony montana
חאלס להיות מושפע אם "אין סרטון אין אמונה". הוא בן אדם בוגר, ממש עושה לו את זה לשקר במשקלים כדי שילדים בני 16 יתפעלו, נכון?
|
מחזק. אם הייתי מעלה סרטון זה רק כדי לקבל פידבק על טכניקה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit
מה אתה רוצה? בן אדם זורק מספרים באוויר בלי להראות סרטונים, אתה יודע שאי אפשר לסמוך על זה :\
|
מישהו ביקש מדליה? לא מאמינים אל תתייחסו ואל תגיבו על זה פשוט מאוד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
נכון, שמדברים על משקלים צריך להביא סרטון.
|
אני חושב שיש איתי במכון לא מעט אנשים שקשורים לישראלבודי פשוט אני די סנוב במכון ולא יודע לקשר אנשים למשתמשים ולא בא להכיר. מתאמן בגרייט שייפ כפ"ס אגב.