ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
בוא ננסה לענות סעיף סעיף 
-לחשב אימון לפי הזמן שאתה נמצא במכון זה קצת שטותי,זה שאתה תהיה במכון שעה וחצי לא אומר שעבדת שעה וחצי(פונקציה של זמני המנוחה שלך ) בסופו של יום המטרה היא לתת את האימון הכי טוב שאתה מסוגל כל פעם שאתה נכנס למכון ,אל תסתכל על שום דבר אחר.
-בנוגע לטווחי חזרות :אני לא מסתכל כל כך על טווח הביינים של החזרות ,אני פשוט עובד הכי כבד שאני יכול בטווח שנתון לאותו אימון ,אם הטווח הוא בין 15 ל12 אני יעבוד במשקל הכי כבד שאני יכול ,אם הגעתי ל15 בקלות אז אני מעלה משקל ,ב15 אתה אמור להיות בכשל טוטאלי כבר ,לפעמים סט אחרון הוא 12 חזרות ,לפעמים הוא 15 באמת ,זה משתנה מתרגיל לתרגיל ומאימון לאימון.
-אני מאוד יסודי בחימום שלי ,בתחילת כל אימון אני מחמם את הrc של בגלל היסטוריה של פציעות כתף מציקות ,בתרגיל הראשון אני עושה בערך 2-3 סטים של חימום רק להזרים קצת דם לשריר ולאיזור המפרק ,ולאורך האימון לרוב אני עושה סט חימום אחד פר תרגיל כדי להכנס לקצב שלו ולהסגר על התנועה וכמובן לראות איך הגוף שלי מרגיש ,יש ימים שהפציעות מציקות יותר ויש ימים שהפציעות מציקות פחות ,אני תמיד עושה "סטים של גישוש" כדי לראות מה קורה איתי
בנוגע לחלוקת האימונים לא מצאתי בה שום דבר פסול ,אני עובד גב עם יד אחורית ,אבל זה בגלל אילוצים של התוכנית שלי.אין שום בעיה בלעבוד יד אחורית וכתפיים.
|
תודה על התשובות.
*קודם כל מה דעתך על התוכנית שלי? דברים שכדאי להוסיף\לגרוע\לשנות?
*בטח שיש חשיבות לכמה זמן אתה במכון. כשאתה במכון הגוף שלך קטבולי, אם האימון נמשך יותר מידי זמן אתה רק פוגע בעצמך [אלא אם כן אתה על סייקלים].
לפי מה שאתה כותב פה עם כל החימום, זמני המנוחה בין הסטים והעבודה האיטית בסט, האימון פאוור שלך מגיע לשעתיים+. איך אני יכול לקצר אותו? אולי לעשות מנוחה בין הסטים משהו כמו 2 דקות?
*כמה סטים לדעתך יש להקדיש לכל שריר?
* בנוגע לשבוע כוח - בזמן הסט עצמו: בחלק השלישי של התרגיל הפעולה צריכה לקחת כ4 שניות, זה משתנה מתרגיל לתרגיל או שזה "כלל גורף" - ז"א גם בסקוואט וגם מקבילים? מה בנוגע לשבוע הrp, גם כאן יש חשיבות לאיטיות שבתנועה?
*בנוגע לשראגס - מה דעתך על זה שהוספתי את התרגיל הזה בסוף כל אימון גב?
* בנוגע לרגליים - מה דעתך על האימון, האם כדאי לי באמת לעשות כפיפות\פשיטות ברכיים בטווח חזרות כזה נמוך? או שמא לעשות את מה שכתבתי כמה הודעות למעלה?