צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-03-11, 21:14   #83
קפטן שלד
משתמש רגיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
חייב לעמוד נגד חבורת הזבל בפורום זה מחובתינו
עכשיו אתה בשליחות להגן על כל מי שמטומטם? אין המון כאלה, אבל אם תמשיך בקו הזה גם אתה תעוף כאן. אל תשכח שגם אני מנהל.
ציטוט:
קובה לך תנקה את השפתיים שלך עשה טובה הם מלאות חרא מרוב שאתה מנשק לשלד את התחת
אזהרה אחרונה. קובה שאל אותך שאלה לגיטימית וזה מה שאתה עונה? פעם הבאה שאני רואה אותך מקלל אתה מקבל באן.
ציטוט:
סאב מה עם המאסה שלך כפרה?שלח לי תמונה במייל אני לא יגלה לאף אחד שאתה שחיף.
עזוב תמונה, רוצה תטלפון שלו כדי שתוכל להתקשר ולאונן? מה לא בסדר איתך. הוא אמר לך שהוא שחיף ואף פעם לא טען אחרת. לעומת זאת, אתה מוזמן להעלות סרטון שלך ולא תמונה ממרחק חצי ס"מ כדי שתראה גדול, ורצוי שתראה עוד משהו חוץ מהידיים כי עד עכשיו אתה מתנהג כמו בדיחה גרועה.
ציטוט:
אתה לא יודע כלום עלי יא חמור, זה שאתה ספורטאי ואווו מעניין אתה יודע את מה, זה שאתה חושב
שאתה יותר טוב מכולם גם לא מעניין אף אחד אז רד לקרקע ומהר כי אתה סתם אפס שיודע רק
להגן על אנשים אחרים ולדחוף את האף למקומות שלא צריך כמו קובה השמן
רגע ואני גם לא מבין איך אתה יותר חזק ממני ואני יותר גדול ממך?יותר משקל על המוט עוד מסה על הגוף לא?
ואלה חבורת הזבל האלה רק מבלבלים את כולם החוקים שלהם דפוקים נראה לי, אני מאשים את ריפטו הכל בגללו
אתה באמת לא יודע איך יתכן שמישהו ששוקל פחות ממך יותר חזק ממך? איך אתה נותן לאנשים עיצות אם אתה לא מבין דברים בסיסיים שכאלו?
ציטוט:
בוא תשווה אלי את מי שבא לך, ודרך אגב בפיצולים עולים גם מהר וגם יפה ואפשר לראות את השרירים
בחולצת טי שירט אתה מאמין?
בפיצולים עולים במשקל אחלה אם אתה עושה סקוואט ודדליפט כבדים. מי שלא עושה רואים. אצלי בחדר כושר כל הבילדרים עושים סקוואט ורוב הבילדרים עושים דדליפט או ווריאציה של דדליפט. אתה מוזמן להעלות סרטון שלך ולהוכיח שאתה לא ליצן.
ציטוט:
תגיד אנדרו בא לך לעשות לי חמוצים? אני רעב
לי בא, אני גם רעב טילים כפרה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אנדרוליזם צפה בהודעה
תעלה תמונה שלך
ולא צפרדע זהובה בתוך קוביית קרח.
ורצוי לא ממרחק חצי ס"מ
ציטוט:
לא רוצה אני מתבייש, לפחות אני העלתי, תעלה אתה?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אנדרוליזם צפה בהודעה
תעלה פריסת גב, הכי פשוט.
לא ממרחק חצי ס"מ