צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-02-11, 13:43   #1
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
לכל מילה ומילה ממה שאמרת אתה תקבל עכשיו תשובה

- אם אתה לא יודע מה זה מתאמן מתחיל כבר פה מתחילה בעיה.

- אפילו בקורס המטומטם בוינגייט מסבירים לך שהאדפטציה הראשונה היא קואורדינטיבית אז אין בכלל מה לתת נפח גבוה, להפך - בטכניקה גרועה, שהיא דבר שכיח אצל מתאמנים מתחילים הסיכון לפציעה גדול יותר.

-סקבט פעמיים בשבוע זה סבבה, בהנחה ואתה מתכוון להגיע עם זה לאנשהו ולא סתם לבוא למכון ולתת 9999 חזרות.

-90 אחוז מהמשתמשים כאן הם מתחילים, וזאת התשובה למה הם לא צריכים לפצל.

-אפשר לעבור לפיצולים כשאתה כבר לא מתקדם באופן קבוע ורציף (שכמובן 99.99999 אחוז מהמתאמנים עושים מוקדם מדי)

-הסקבט של ע1נש גבוה משלך מכמה סיבות פשוטות:
1. הוא עושה סקבט בתדירות גבוהה הרבה יותר משלך
2. הוא עושה תכניות שמתוכננת כך שהוא יוכל להתקדם יותר ולאורך יותר זמן
3. הסקבט והדדליפט משתפרים בטיל בניגוד להרמות אחרות שנתקעות הרבה יותר מהר ודורשות עבודת עזר פרטנית
4. גם אם במספרים הבנץ' שלו חלש יותר משלך אני בטוח שזה במעט מאוד אם בכלל (לי לא נראה שבכלל) ובעיקר בגלל שהוא מתאמן פחות זמן ממך. בתכניות המשך שהוא יעשה העבודה תהיה יותר ספציפית והוא יעבור אותך.
אתה נחשב מתקדם יותר בכל מקרה.

- שמעת פעם על היפרטרופיה סרקופלזמית? באדיבילדרים אולי גדולים בגלל שעבודה בטווח של 8-999 חזרות עם זמני מנוחה קצרים כן נחקרה כמפרישה המון הורמון גדילה, אבל בגלל שבטווחי חזרות כאלה אתה עובד מאוד מאוד מאוד רחוק מ1rm, לא יהיה לזה carryover ל1rm (ובגלל זה מן הסתם גם ליכולת גיוס יחידות מוטוריות).
בגלל זה בווסטסייד הם עובדים בטווחי חזרות גבוהים, אבל אחת לשבוע לכל פלג גוף יש להם גם את הmax effort, בו הם עובדים קרוב לשם.

- נו יאיר, אז גדלת? נו ו? ההבדל בינך לבין מתאמן כוח, הוא שאם תיקח מישהו שאפילו קצת פחות מהמשקל שלך, אין לך את היכולת לזוז כמוהו (מישהו אמר פוטבול?) ולהרים כמוהו.

- אף אחד לא אמר שלא תתקדם, אתה יכול להתקדם גם מסטים של גירבוץ, השאלה עד לאן וכמה לא חשוב לך גם להתחזק.
ובכך אתה מצדיק את מה שאני אומר...תודה רבה ידידי עשית לי עבודה קלה

בנוסף-לא סגרנו על זה שבאמת נפח גבוה יותר מתאים לפיתוח גוף ולא לכוח?
לא בגלל זה הגענו להבנה שצריך שני פורומי אימונים?בגלל העובדה שיש מתאמנים שמחפשים להשיג כוח וכאלו שמחפשים מאסה ?
למה פתאום אתה משנה את הגרסא שלך?

ובקשר ללזוז כמו בלה בלה....בישביל בחור מעל 100 ק"ג אתה יכול לשאול את רן והשלד איך אני זז
אמנם פחות קליל מהשלד [אל תשכח ניסיון במשחק ומשקל גוף קל יותר] אבל בתור בחור ששוקל יותר מ100 קילו אני זז הרבה הרבה הרבה יותר קליל ממה שאתה חושב....
אז אל תקח את זה כדוגמא כי אתה לא יכול לגבות אותה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.

נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-02-11 בשעה 13:49.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט