|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קצת תרבות
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384783,00.html לא יצא לי לקרוא עדיין, אולי בקרוב ![]() אפשר לעשות מן אשכול שכל אחד ממליץ (או מביא קישור להורדה או קישור לצפייה דרך אתר) על ספרים, שירים, מחזות וכל מה שקשור לספרות, ולא זה לא כולל ספרי פיתוח גוף.
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מחזות מומלצים :
מהומה רבה על לא דבר -שייקספיר פנטום האופרה-אנדרו לוייד וובר ספרים מומלצים: העולם לפי גארפ -ג'ון איירווינג המשחק של אנדר -אורסון סקוט קארד דוברם של המתים-אורסון סקוט קארד קזנוסייד-אורסון סקוט קארד ילדי הנפש-אורסון סקוט קארד צילו של אנדר-אורסון סקוט קארד כה אמר זרתוסטרא-פרדריך ניטשה המשפט-קאפקא
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() עזבו אותכם ספרים תשמעו קצת מזרחית
"את בישבילי כל העולם למענך אני קיים אוהב אותך עד סוף ימיי את האושר את חלום חיי" אללה שמח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() היום בלילה תשני אצלי אספר לך את אהבתי או ילדה ילדה קטנה כמה שאת מטריפה
יאלללללללללללה בלאגןןןן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כמה יפה היא ורעה חלמתי ללכת רק אליה אין לי עוד לילה אין לי יום מכל הלילה בחלוםםםםםםםםםם
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פעם רציתי להיות בעולם שכולו רק שלי הייתה לי כוונה להיות משהו מיוחד לא סתם אחד שמסתכלים עליו מהצד רציתי להוכיח לכולם שאני יכול רציתי להראות לכולם שאני גדול" "אם אתה כל כך מתגעגע אז לך תרים אליה טלפון תגיד אני עומד להשתגע קיים חשש כבד לדיכאון תגיד אני לא יכול עוד בלעדייך ובלילות קשה לך לישון תגיד אני יודע שהוריים איימו לזרוק אותי מהחלון" גידי שמור - האיש והאגדה
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מסתובב לו ברחובות ישן על ספסל
כל דבר שהיה לו בחיים הלך ונעלם הלך ונעלם מתי חבר ,תפסיק כבר לבכות? יבוא היום וקץ לבעיות אותי זה שורף לישון על ספסל בלי מחסה בעולם מרגיש אומלל על תיתן לחיים לשבור אותך גם אם קשה אחיך תמיד איתך כאב כאאאאאאאאאאאאאאאאב את אחי שורף תישבע תישבע שאותי אתה לא עוזב כאב כאאאאאאאאב את נשמתי שורף נישבע נישבע שאותך לא עוזב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מושעה
|
![]() זרוק אני מעייפות ולא יכול להירדם כתר המלכות לך אתן אם רק תגידי כן אשששששששששששששש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יא ברברים, מה ניסגר?
אל תהרסו... זה באמת יכול להיות מעניין פשוט אני אחרי מחויבות אישית באיחור של שנה בספריה התחלתי לאהוב ספרים arbel2- אתה קראת את כל זה? ממליץ על רם אורן- צל של ספק
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() הינה ספר של ד"ר מוריס מוגרבי אחד הגאונים! אותך תמיד אהבתי אהובהההההההה נישבעתי באהבתינווו שנואהבבבבבבבבב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() את החלטת לעזוב שלום לא אמרת
ריח בושם בחדרי זה מה שהשארת אהבה עיוורת סוחפת את כולי לחץ בחזה רגש שכזה כל הזמן עלייך רק הוזה לבדי בבית נזכר במבטך בתוכי חשתי בחסרונך את גופך ליטפתי בחום ואהבה לרגשות נתתי לגבור על הבושה לא נשאר לי מה לומר רק חבל זה נגמר בטירוף היינו יחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כן אני ממליץ על כל כתביו של אורסון סקוט קארד ,הוא כותב בחסד עליון ,והדרך שהוא שואב אותך לתוך הקונפליקט הפנימי של הדמויות שלו ,ואל הסיפור באופן כללי ,הוא מדהים בעייני ,קראתי את ספריו כמה וכמה פעמים.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() behold bastard son
I am the evil one no glory to be reached no more thy slavery the passion I besieged spawn terror smash thy will ye pale dominion fades away my will dominates and watch my star arise burning up the earth sun - the eye of gods threw into the space watch ye moon eclipse fallinf from thy grace watch all nations cry all feared ov his name praise the flame! watch angels falling from the skies praise the flame! I killed thy god my will is done! thou art lord rise me! rise me high! lead thru the gates ov sun rise me! rise me high! where angels do not dare to fly invite to feast ov gods and let me drift away leave flames ov infamy and watch me kiss the stars Behemoth - Christians to the Lions מומלץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא התכוונתי לשירים שירים
אלא לpoem, אני אישית לא אוהב Poems אבל פשוט רציתי לעשות אשכול ספרות מרוכז כזה.... אני יכול להמשיך לרצות
![]() |
#16 |
|
![]() יש לי יש לי"מתגעגע אלייך אהובה ,לא רק ידעת כמה את חשובה,מתגעגע ואין בליבי שום מנוח,כי אותך קשה כל כך לשכוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב לקרוא תספר הזה - כה אמר זרתוסתרא, פשוט חייב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |