|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן כולם!
משהו לא מסתדר לי עם התפריטי חיטוב שקראתי באתר או שמישהו מפרסם פה, אני רואה כמויות אוכל ענקיות והאנשים אשכרה מרזים (כמובן + אימון אירובי ואנארובי) אני כרגע בחיטוב , ירדתי 5 קילו במשך איזה 3 שבועות שזה ממש קצת , ואני בתפריט שלי שהוא: לא אוכל כלום עד 4 בצהריים כי אני פשוט לא רעב (אני מתעורר כל יום ב1-2 בצהריים כל יום עד הגיוס) ב4 אני אוכל שניצל + אפונה\אורז\פתיתים + 3\2 פרוסות לחם. ב7-8 יוצא למכון כושר, עושה אימון על קבוצת שרירים כלשהי למשל יום עושה יד קדמית, למחרת יד אחורית, אחרי זה כתף וכדומה. חוזר מהמכון לוקח 2 לחמניות עגולות, מורח עליהם קצת מיונז, חתוך מלפפון ושם בשניהם וקופסא טונה לכל אחת מהלחמניה. האם זה בסדר? מה הולך עם התפריטים של החיטוב פה? אני לא מרגיש אובדן כח באימונים ולא מרגיש שקשה מידי, פשוט לא מוריד שומן מהר ואני לא לוקח שום וטימינים\תוספות\אבקות\ושורפי שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() 5 קילו ב3 שבועות זה קצב מהיר והתפריט שלך על הפנים. תקרא מאמרים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו התפריט שלי איך הוא ומה רע ומה לא רע
הנקודה שאני בערך אוכל פחות מ1000 קלוריות לכל היום? ומספיק חלבון מהשניצל + 2 קופסאות טונה והתכונתי בשאלה בקשר לתפריטי חיטוב שיש פה כמויות אוכל הרבה יותר גדולות ממה שאני אוכל כל יום אז איך הם מרזים? ואני אוכל את מה שאמרתי בערך כל יום ואני לא כלכך מרזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() 5 קילו ב3 שבועות זה יותר מהר מרוב הפורום , הרוב פה מכוונים למשהו כמו קילו ב7-14 ימים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תפריט ממש גרוע .
אם אתה רוצה לרדת בשומן ולא בשריר האוכל צריך להיות מפוזר לאורך היום באחרות קטנות את מכניס את הגוף למגננה והוא אוגר את השומן, וזה בגלל שאתה אוכל רק פעמים ביום ומעט קלוריות . אפילו שאדם רגיל שלא מתאמן ממש עושה דיאטה ממליצים לאישה לא לרדת מ 1200 ולגבר מ 1500 אחרת לא ניתן לספק את כול אבות המזון בצורה נכונה. אין לך בתפריט מספיק ירקות ,שומן איכותי איך הגעתה לזה שיש לך מספיק חלבון טונה שלמה זה 27 גרם חלבון ושניצל אתה בטוח לא אוכל 500 גרם שניצל ויש עוד הרבה מה לתקן .
![]() |
#6 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
2. הגוף לא נכנס למגננה , בדיאטה לא אוגרים שומן [איך הגוף יאגור שומן כשחסרה לו אנרגיה לתפקודיו הבסיסיים?]. 3. ניתן לספק את כל אבות המזון החיוניים בפחות מ1200/1500 קלוריות , למשל PSMF. זו לא דיאטה קלה או נוחה , אבל זה אפשרי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חוסר ידע מוחלט הפגנת... תשמע אנ יארשום לך את איך שהיום של מתנהל מבחינת האוכל ואתה יכול לראות מה השגתי בחיטוב אם תסתקל בזירת הגולשים..
אנ יקם בבוקר(7-8) אוכל קוםסת טונה + 100 גרם סלט טורקי + 2 חתיכות לחם + ירק 10 5 תיכות פסטרמה + 2 ירקות 1 250 גרם שניצל+100 גרם אורז 4(אחרי אימון) שייק חלבון 4 תמרים 5 וחצי 2 תפוחים 30גרם חמאת בוטנים 2 מעדנים יוםלה +חתיכת גבינה דלת שומן 9 2 מעדנים + פסטרמה 3 חתיכות +2 ירקות 11 מעדן כל המעדנים הם 0 אחוסז שומן אתה תחשוב שז\ה הרבה אוכל אבל אני פשוט שורף הרבה יותר ואנ יאוכל בתדירות גבוהה זה מעלה חילוף חומרים שותה 4 ליטר מים ביום... תסתקל ותראה כמה ירדתי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() על הפנים על הפנים גרוע אין מילים ! תמחק אותו מהר לפני שיתחילו לקלל אותך פה !
אני אומר לך התפריט שלך זה זלזול בכול הבודיבילדינג ואתה מראה חוסר ידע מוחלט כאילו בחיים לא קראת מאמר ! :cry_1: :cry_1: :cry_1: הצילווווווו לך תקרא מאמרים באתר,לדוגמא מאמר שלם לעליה במסה ! הוא פשוט מאוד להבנה ! בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() דווקא בpsmf יש בעיה לספק מספיק מינרלים וויטמינים בצורה טבעית, ולאור הדווחים האחרונים... עדיף שלא לקחת מולטי. Psmf זאת דיאטה נוחה מאוד אבל לא קלה.
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אין בעיה לצרוך כמות גדולה מאוד של ירקות בתוספת של 200-300 קלוריות , ובהנחה שאתה לא בקטגוריה 1 אפשר להיות עדיין מתחת ל1200.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() מצטרף לm0she הירידה שלך מהירה מדי והתפריט לא נכון ולכן אתה לא יכול להשוות אותו לתפריטים שרוב האנשים עושים פה שבהם הירידה במשקך מתונה ונכונה יותר.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמוזר פה שרוב האנשים מתייחסים אל עצמם כאל בודידילדרים ענקיים כמעט כמו רוני קולמן וחושבים וואלה הנה יש פה תפריט אני יאכל לפיו,
מה המטרה של חיטוב? להוריד שומן שהתאסף בעליה במאסה, לעלות במאסה כל אחד יודע לעלות כמובן + אימונים. עזבו עכשיו כמה ידע כל אחד יודע ומה לא יודע, אני מודה שאני לא מבין כלכך בתפריטים מה לאכול ומה לא לאכול , ואם הייתי רוצה לעבוד לפי תפריט הייתי עובד מזמן. עובדה שאני מוריד 5 קילו ב3 שבועות ואמרתי שזה איטי ואני יסביר למה, שרק התחלתי להתאמן שזה היה בדיוק באמצע יוני שנה שעברה (ככה שאני כבר מתאמן כמעט שנה) הייתי פשוט 95 קילו בלי שריר ובלי להתאמן קיצר שמן, התחלתי אימונים ביתיים+ דיאטה בלי להבין כלום!! בתזונה\אימונים וירדתי 20 קילו שומן בערך בחודשיים וקצת שזה כבר יפה מאד והייתי אשכרה שחיף, משם המשכתי באימונים והתחלתי לגדול כמו שצריך. מה הנקודה? - זה עובד. כל אחד כותב לי פה אני אוכל ככה וככה וככה ומכניס כמויות אוכל ענקיות שבלי קשר אני לא מסוגל לאכול אותם כל היום, וגם מה שאני אוכל אני שבע מזה לכל היום ולא רוצה להכניס סתם , (מאז שירדתי 20 קילו לפני כשנה כמעט כל מה שאני אוכל שזה ארוחה טובה אני פשוט שבע ממנה לחצי יום). תגובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמעת על אפקט היויו פעם ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() מה זה קשור ללהיות בודיבילדר בכלל? המלצות תזונתיות יש לכל האוכלוסיה ולא רק למי שמתעסק בפיתוח גוף. כשהיית מאוד שמן יכולת לרדת יותר שומן כי היה לך יותר שומן [ועדיין זה לא אומר שלא אבדת שריר בדרך]. המטרה בחיטוב היא גם לשמור על השריר בזמן שאתה מוריד שומן. תקרא קצת מאמרים ושרשורים נעוצים ותבין איפה הטעויות שלך במקום לבקר את האנשים שבאת לבקש את העצה שלהם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא שמעתי על אפקט היויו אבל אם אתה מדבר שאני יחזור חזרה להשמין והכל יילך אז עובדה שכבר שנה שלמה אני מרוצה מהגוף שלי ויש אחלה מסה.
ולאחרון שכתב, אני לא בא לבקר אף אחד, תסתכל עמוד קודם איך תקפו שם כאילו כתבתי בפורום ממשלתי ועכשיו באים סיירת חיסול אלי הביתה על הפוסט הזה. אני יחד עם ה"תפריט" שאני נמצא בו עכשיו אני עדיין מתאמן ועושה גם ריצה 6 קילומטר כל יום. זתמרת שאני שומר על השריר שיש לי כרגע ומונע ממנו מלהעלם לא? ובנוסף גם מאבד שומן... הגיוני לא? (לכל אלה שלא הבינו, אני לא בא להגיד יאללה תאכלו כל היום שניצל ואחרי אימון טונה וזה לכל היום, אלא אני רק מנסה להבין אם ""השיטה"" שלי עובדת גם? כי עד כמה שאני רואה זה עובד טוב). |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא , זה לא אומר שאתה שומר על השריר שלך. תקרא קצת באתר , מה אכפת לך? כל התשובות שם.
|
![]() |
![]() |