|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן רציתי לדעת אם ספיידרמן 3 סרט טוב ואם מישהו ראה ואם מישהו יכול לשים לו כאן קישור טוב להורדה אם תרגום כי אז שיצא 300 מישהו שם אחלה קישור של הסרט תודה מראש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: .............
עוסק ב:: ..........
|
![]() לרשום עוד משהו בהזמנה?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח
חכיתי שמישהו יפתח פוסט. מחר אני הולך לקולנוע לראות אחרי שראיתי 1 ו2 וממש אהבתי. הסרט לא יהיה בזמן הקרוב באיכות טובה כי זאת בכורה עולמית כלומר רק עוד 3 חודשים בערך יצא דיוידי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רק היום הבכורה מה אתה מסטול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך איכות דיוידי בלי שיש דיסק דיוידי?
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך אתם יכולים לשבת לראות סרטים... שיעימום רצח...
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני בקושי רואה טלויזיה. חוץ מכמה סדרות בודדות [האלופה ומסודרים] ובזמנים שאני אוכל [לא מסוגל לאכול בלי טלויזיה ברקע]. אה וגם פה ושם משחקי כדורגל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() לא רואה טלויזיה בכלל ושונא את התוכניות האלה האלופה וכל החרטות אם יהודה לוי המסריח הזה.
סרטים רק הטובים באמת רואה בקולנוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי,בדיוק כרגע חזרתי מהסרט ,בעיקרון זה סרט טוב...אבל משעמם וארוך למדי..לא הייתי ממליץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דוקא אמרו לי שהוא משובח
אני אדע בערב
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חיכיתי שיפתחו על זה פוסט
יש לי שריטה עמוקה -ספיידרמן אין מגיל צעיר הייתי חורש על הסדרות זוכר פרקים בעל פהxd ראיתי את שני הסרטים שניהם אצלי בdvd ובמחשב חחח אין ספיידרמן אצלי זה שריטה אני כבר מת לראות את השלישי קראתי ביקורת שזה הסרט הטוב מבין כל הסרטים והוא גם אחד המושקעים אי פעם מבחינה כספית אני חייב לרוץ לראות רק שסגרו תקולנוע בנצרת עלית ועפולה סעמ!@#@ |: נראה בחיפה:\ חח
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב בכורה עולמית הייתה אתמול,לפני כל העולם לפי מה שהבנתי בכל העולם יוצא היום ,ובישראל יצא אתמול;]
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה