|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה,
כבר חצי שנה אני מתאמן בחדר כושר וכמובן יש תוצאות, אני בטוח שהייתי מגיע לתוצאות גבוהות יותר אם הייתי אוכל הרבה אבל מילא.... (אגב, אני שותה רק מים ומיצים טבעיים 100%, התנזרתי מבשר אדום, כל שמן חוץ מזית, חומרים משמרים וכו') אז ככה, זוהי בערך תוכנית האימונים שלי: יום ראשון: אגרוף תאילנדי, שעה וחצי של זיעה מטורפת(המון בטן,סקווטים,כפיפות מרפקים תוך כדי). יום שני: חדר כושר שעה וחצי. אני עושה בדרך כלל 9 סטים לכל קבוצת שריר (גב,כתפיים,יד אחורית או חזה,רגליים,יד קדמית. בטן כל אימון) עם 7-8 חזרות בערך עם משקל עצום יחסית לאיך שהגוף שלי נראה. יום שלישי: מנוחה. יום רביעי: ארגוף תאילנדי שוב. יום חמישי: כנ"ל רק עם קבוצת שרירים אחרת (A או ![]() יום שישי: שוב פעם חדר כושר. עם קבוצת שרירים אחרת מהאימון האחרון. פעם בשבוע וחצי בערך אני רץ 5 קילומטר בים. ותוך כדי השבוע אני גם קופץ בחבל מדי פעם ועושה אימון אגרוף לבד על שק של לא יותר מחצי שעה. אני 1.82, שוקל 66 ק"ג בלבד !!!! מבנה הגוף שלי הוא רזה באופן טבעי, עכשיו אני נראה כמו מתעמל קרקע משהו אבל..... אחוזי השומן אצלי הם יחסית גבוהים למשקל הנמוך שלי ביחס לגובה !! אני משער שאני בסביבות ה10 אחוז שומן. הבטן שלי נראת קצת רופסת כשאני לא "עושה שריר", אבל כשאני כן עושה, שמים לב אליהם. מה שמטריד אותי זה, המטרה שלי היא לשקול 69 ק"ג (middleweight), עם 6 אחוזי שומן בערך. כל האירובי שאני עושה הורס לי את השרירים שאני בונה בחדר כושר ? איך אני מוריד מהאחוזי שומן תוך עלייה נקייה במסת שריר ? בנאדם משכיל מאוד בתחום הסביר לי שעל מנת לעלות במסת שריר אני חייב לאכול המון, לצבור שומן בדרך, ואחר כך "לחתוך" אותו על ידי חיטוב. עשיתי את זה, התחלתי דיאטת פחמימות אבל אני פשוט לא מסוגל לעמוד מנגד כאשר הבטן שלי תופחת. זה לא נראה טוב עליי. אז שוב, האם זה אפשרי לעלות במסת שריר, או לפחות להשאר בה ולא להרוס אותה, כאשר אני עוסק בהמון אירובי ומנסה להוריד אחוזי שומן תוך כדי ? נ.ב: עוד משהו ששמתי לב, שמשקל הגוף משקר אצל הרבה אנשים. לדוגמא, שני חברים שלי, אחד שוקל 82 קילו, אחד שוקל 72 קילו. שניהם שריריים מאוד (ה82 עם 13 אחוזי שומן בערך כאשר ה72 עם 8 אחוז בערך). ה72 נראה הרבה יותר מסיבי מה82. הם אותו גובה. משקל השלד כל כך משפיע ? למה זה ככה? תודה רבה !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() אני יענה קצר סתם כי אני עייף
ככה אל תתנזר מבשר אדום ועזוב אותך מהמיצים והמים הטבעיים שלך תמצא לעצמך תוכנית נורמלית ותזונה נורמלית בעיקרון יהיה לך קשה לעלות במשקל עם הרבה אירובי אבל אם תאכל מעל המאזן שלך אתה בתאוריה תוכל ולא אי אפשר לרדת בשומן ולעלות בשריר בו זמנית אם תפחד להשמין לא תעלה במשקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל... בחיים, אבל בחיים אני לא יחזור לאכול ולשתות את כל החרא הזה.
אוקיי אז נגיד ואני לא יעלה במסת שריר (מספיק לי לשמר אותה). זה אפשרי לשמר אותה ולהוריד באחוזי שומן בגוף או שמסת השריר תרד לי ביחד עם השומן ? זה מבאס רצח אני לא רוצה לגלוש לכיוון החמישים ומשהו קילו. מה בתאכלס עושים כל הbodybuilders בתקופת החיטוב ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
"לא יחזור לאכול את הזבל הזה"??? בשר אדום זה אחד הדברים שלדעתי הם חובה במסה כל המיצים הטבעיים האלה זה חרטה אל תחשוב בכיוון של לאכול בריא תחשוב בכיוון של לאכול הרבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב, אולי בשבילך אוכל בריא לא אומר כלום, אבל בשבילי זה הרבה יותר חשוב מכל האימונים האלה...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פחחח עלק מיצים טבעיים נראה לי אתה מושפע מכל הטבעונים האלה.
בשר אדום הוא בריא לגוף עשיר בחלבונים, ברזל, ויטמין B-12 ואבץ אז אל תכניס לעצמך שטויות לראש. כדי לפתח מסת שריר, אני מציע לך שתבנה תפריט מסודר שיהיו בו מספיק פחמימות/חלבונים/שומנים. אירובי לא יפריע לך לבנות מסה, כל עוד תדאג להשלים את הקלוריות ששרפת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() את כל זה יש לך בעופות ובדגים, רק בלי הסיכון הזה. אז למה לקחת אותו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בעופות ובדגים יש ברזל ו B-12 בכמויות קטנות לעומת בשר אדום
חוץ מזה שאם תצרוך בשר אדום פעם פעמיים בשבוע זה לא יגרום לך נזק ההפך זה דווקא יועיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מקשר את זה בכלל לגדילה...
פשוט אני מרגיש יותר טוב כשאני לא שותה קולה, אוכל טיגונים, שותה מיצים ממותקים וכו'... אני טיפוס כזה, גם בחיים שלי לא ניסיתי להשתכר או לעשן.. בקיצור, לפלף במצוקה אני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה נשמע שאתה מבזבז הרבה קלוריות, אם אתה באמת רוצה לעלות במאסה אתה צריך להכין תפריט כמו שצריך...אולי אפילו כדאי לך לשקול לקחת ג'יינר...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו, הפחד הגדול שלי הוא לא לא לעלות במסת שריר, אלא הוא לאבד מסת שריר בעקבות הירידה במסת שומן. אני רוצה לשמר את השריר או לעלות אותו אם אפשר, ולרדת במסת שומן... אני יודע שהרבה אומרים שזה בלתי אפשרי, אבל זה עבד על ברוס לי
![]() עוד משהו, למה בתקופת החיטוב צורכים מעט מאוד פחמימות והרבה מאוד חלבונים? ההגיון הישר אומר שכשהגוף צורך מעל ל30 גרם חלבון בארוחה הוא הופך את היתר לשומן שמצטברים בגוף. פחמימות זה לאו דווקא "להשמין" לכן קשה לי להבין את זה.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ההגיון שיותר מ30 גרם חלבון בארוחה הופך את היתר לשומן זה מיתוס הפחתת פחמימות בחיטוב זו דרך טובה לאבד שומן אבל יש שיגידו שצריך להוריד מהכל בצורה מאוזנת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מסיבי הוא לא,
![]() לא ראית מספיק מסיביים בחייך,חח הוא טבעי,וחטוב,ואני מאמין שלא עבד בחיים על היפרטרפיה אוקיי נראה סבבה וכמובן בכושר כוח וזריזות מעולים אבל ההבדל בינו לבין מסיבי הבדל גדול
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() הוא 170 ס"מ שקל 60 ק"ג. הגב שלו מאוד מסיבי יחסית למבנה הגוף שלו, וקשה לי להאמין שהוא גידל דבר כזה כאשר הוא היה בעל אחוזי שומן גבוהים. כי אצלו לא הייתה תקופת עלייה במסה ותקופת חיטוב.. אלא תקופת חיטוב תמידית נקרא לזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי,אתה לא מעמיס על עצמך יותר מדי??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא מעמיס... לפחות לא מרגיש ככה...
אני בנאדם אנרגטי מאוד תגידו, איך אני יודע כמה קלוריות אני מוציא כדי למתג את הכנסת המזון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() קשה לדעת כמה קלוריות אתה צריך לכול גוף יש אתה קצב חילוף החומרים שלו וגם אתה מבצע המון פעילות אירובית , אם אתה רוצה לגדול תנוח יותר השריר ניבנה במנוחה לא משנה כמה תאכל אם אתה לא נותן לו לנוח אתה רק מפרק אותו כול הזמן הגוף שלך מתעסק כול הזמן בשמירה על אנרגיה במקום בניה אתה לא נותן לגול להיתאושש. אתה גם חייב לאכול יותר אם אתה רוצה לגדול וזאת על ידי ניסוי וטיעה תבנה תפריט ותראה איך הוא משפיע עליך ואז תשנה לפי ההיתקדמות