ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-04-07, 19:07   #1
sneori2
חבר פעיל

הסמל האישי שלsneori2

ברירת מחדל ריצה אחרי אימון

אני בן 14 וחצי מטר 62 ושוקל 52 האם אני נחשב נמוןך?

ואיך אני גובה? אני אוכל בריא ולא הרבה שטיות!

ויש לי עוד שאלה.... אם אחרי אימון אני אוכל ביצה וטונה במים ואחר כך רץ זה בסדר? ואם לא מה קורה?
sneori2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 19:11   #2
maya
אחראית תזונה ותוספים.

הסמל האישי שלmaya

עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya

אם תגבה כנראה שכן כי אתה עדין בגיל אבל זה הרבה גנטיקה אם ההורים שלך גבוהים יש לך סיכוי טוב.
אחרי אימון אתה צריך פחמימה זמינה וחלבון תאכל את הטונה מומלץ במים ובמקום הביצה תאכל בננה או 2-4 תמרים ואם לא אתה לא מנצל את חלון ההיזדמנויות לבנית שריר
נ.ב תקרא מאמרים
ישן 26-04-07, 19:15   #3
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshai224

טוב אז לשאלה הראשונה שלך אין לי תשובה , אני לא יודע אם אתה נמוך או גבוה או עד כמה שזה גנטי אצלכם גובה של האבא וכל שאר התאוריות הללו.
לשאלה השנייה שלך בקשר של ריצה לאחר אימון+אוכל , אז אני לא ממש הייתי ממליץ לך לאכול טונה וביצה ואחרי זה לרוץ...בד"כ ממולץ לא לאכול דברים "כבדים" לפני ריצה ובמקרה שלך אתה מדבר על סוג של ארוחה....שמע , דעתי האישית היא -לא לשלב ריצה לאחר אימון כוח- ואם כבר אתה משלב את שתייהם ביחד אז לפחות אל תאכל לפני הריצה שלא תרגיש כבד בזמן הריצה או שתקיא את הארוחה שאכלת לפני...
תעשה הפרדה בין אימוני כוח לאימוני אירובי , ולפני ריצה , אם זאת ריצה ממושכת של כ חצי שעה או יותר ממולץ לך לשתות כוס קפה שחור להאיץ את תהליך שריפת השומן בגוף , ובנוסף אתה יכול לאכול גם כמה קוביות של שוקולד מריר אבל לא לאכול ארוחה!
shai224 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-04-07, 21:45   #4
יותם טלר
חבר פעיל

ציטוט:
אני בן 14 וחצי מטר 62 ושוקל 52 האם אני נחשב נמוןך?
אני לא יכול לחשוב על שום דבר שאינך יכול לעשות רק בגלל שאתה נמוך, משם והלאה החשיבות היחידה של הגובה היא זו שאתה בוחר לייחס לה.

ציטוט:
ואיך אני גובה? אני אוכל בריא ולא הרבה שטיות!
מחזיק אצבעות שגנים וויקינגיים נסתרים יתפרצו להם ויעשו את שלהם.

ציטוט:
ויש לי עוד שאלה.... אם אחרי אימון אני אוכל ביצה וטונה במים ואחר כך רץ זה בסדר?
במידה ואתה מעוניין לשלב אימון אירובי מיד בסיום אימון הכוח, בינהם מומלץ להמתין כ-10 דקות פלוס מינוס, שבהן אתה צורך פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה, אני אישית דוגל במינון של משקל הגוף*0.4 בערך.
במידה ויש לך אפשרות, ואינך מרגיש כבר כתוצאה מכך - הוסף גם אבקת חלבון (בין חצי סקופ לסקופ).

חשוב לציין, שבעת צריכת פחמימה ו\או חלבון במהלך פעילות גופנית - יש להקפיד על איזוטוניות המשקה, משמע הריכוז היחסי שלו בתוך כמות הנוזל. דלל את המשקה שיצרת כך שיהיו 100 מ"ל מים על כל 7 גרם פחמימה.
יותם טלר מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה