ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-01-14, 10:25   #1
אמרון
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלאמרון
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,683
כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון
ברירת מחדל איך להכין את חזה העוף שייצא טעים? מאת צוות Israelbody

איך להכין את חזה העוף שייצא טעים? מאת צוות Israelbody

אז דברנו על קציצות הודו וזה בהחלט אחד הפתרונות הטובים ( לטיפ הקציצות לחצו כאן) .
אבל אפשר גם להתמודד עם החזה עוף עצמו כנתח שלם ולא לסבול ממנו.
אחת הבעיות של רוב המתאמנים עם חזה עוף היא העובדה שהם לא יודעים איך להכין אותו או לא יודעים איך לשמור עליו לימים הבאים ( עד אז הוא מתייבש ו]שוט נתקע בגרון ).
נסו לפעול לפי ההוראות הבאות ושרפו לעצמכם את חווית האכילה:
הניחו את המחבת על האש הגבוהה ביותר, עדיף מחבת פסים או תפלון.
תבלו את החזה עוף בתבלינים שאתם אוהבים- מלח/פלפל/פפריקה/כורכום/טבסקו/אבקת גריל/שום וכדומה.
לאחר שהמחבת ממש רותחת הניחו את החזה וחכו שייצרב קלות, בשפת השפים את "סוגרים" את הבשר.
עכשיו לאחר שצד אחד "נסגר" הפכו את החזה על המחבת לצידו השני, הנמיכו את האש לנמוכה ביותר וכסו את המחבת עם מכסה של סיר, עדיף מכסה יחסית קטן שיכסה את העוף יישב בתוך המחבת ויהיה קטן מהמחבת.
כעת, כאשר הצד העליון "סגור", האש ירדה והבישול כוסה... יתחיל תהליך של בישול ולא צלייה.
מה שייתן לכם בסוף התהליך חזה עוף רך מאוד, עסיסי ומאוד טעים ( בדקו מידי פעם עם סכין האם החזה מוכן, ממש במעבר בין צבעו הוורד ללבן, אל תחכו ותתנו לו להתבשל יותר מידי כי בסופו של דבר הוא יהיה יבש שוב פעם).
עכשיו לדובדבן שבקצפת ( אם אתם שומרים כשרות אז קצפת צמחית כמובן) :
אני לא מצפה מכם שכל יום תכינו מחדש, כל הרעיון הוא להכין מראש כמות גדולה שתספיק לכם לכל השבוע.
כל מה שעליכם לעשות הוא: מיד בסיום הבישול, כאשר החזה עוד חם. שיקלו אותו למנות שאתם צריכים, עטפו אותו בנייר כסף, ושימו אותו כמה שיותר מהר במקפיא ( כן כן הוא עוד חם!!!).
בצורה הזאת תצליחו לשמור על הטריות והנוזלים שלו לאורך זמן ובפעם הבאה שתחממו אותו רק במיקרו תקבלו אותו עסיסי וטעים ממש כמעט כמו שהרגע הכנתם אותו. ( אל תשכחו להוריד את נייר הכסף כמובן).

בהצלחה!
צוות ישראלבודי Israelbody.org
__________________
מר ישראל הצעיר 2010

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-14, 10:26   #2
אמרון
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלאמרון
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,683
כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון
ברירת מחדל

דרך אגב כל אחד יכול לתת טיפ משל עצמו .
בתור אחד שאוכל כל יום חזה עוף יבש שאני ישמח לעוד מתכונים קלים וטעימים.
__________________
מר ישראל הצעיר 2010

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-14, 10:57   #3
IGOR
נפיחון
 
הסמל האישי שלIGOR
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 6,573
גיל:: 26
חדר כושר: k-gym
ברירת מחדל

לא עדיף פשוט לחתוך לחתיכות להכניס לקערה לשפוך חומץ שהחזה לא יתקלקל,מלח או מה שאוהבים וזהו? יוצא רך וטעים. אישית אני שם מיונז וקצת יין אדום שום פטרוזיליה וקצת אגוזי מלך מטגן על אש קטנה-בינונית עם מכסה.. 10 דקות ויוצא רך עסיסי וטעים.
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-14, 12:09   #4
אמרון
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלאמרון
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,683
כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי igor צפה בהודעה
לא עדיף פשוט לחתוך לחתיכות להכניס לקערה לשפוך חומץ שהחזה לא יתקלקל,מלח או מה שאוהבים וזהו? יוצא רך וטעים. אישית אני שם מיונז וקצת יין אדום שום פטרוזיליה וקצת אגוזי מלך מטגן על אש קטנה-בינונית עם מכסה.. 10 דקות ויוצא רך עסיסי וטעים.
למה החומץ אם אתה מבשל אותו טרי?
__________________
מר ישראל הצעיר 2010

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-14, 14:03   #5
IGOR
נפיחון
 
הסמל האישי שלIGOR
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 6,573
גיל:: 26
חדר כושר: k-gym
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אמרון צפה בהודעה
למה החומץ אם אתה מבשל אותו טרי?
כי אם נגיד קניתה 3 קילו ותשים למקרר זה יתקלקל אז פשוט עדיף לחתוך ישר הכל לשים בקופסא ולשפוך חומץ ככה הבשר ישאר טרי..
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-14, 21:01   #6
NiceGuy
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2013
הודעות: 167
כללי:: שיק'ה
גיל:: 21
ברירת מחדל

כעיקרון תמיד אני רואה המלצות של מגיע יום שבת / מוצ"ש - זה הזמן להכין את המטען לכל השבוע.
אממה, הכל זה עניין של זמן וטעם.
אני אישית פחות יאהב את האוכל ויהנה ממנו מאשר הוא יוצא עכשיו מהטיגון מהמחבט / מהתנור.
הרי 5-10 דקות הכנה טובה לא צריך יותר מיזה. אני אוכל את האוכל שלי את הבשר שרוף ככל האפשר אני מת על זה מאוהב ותנו לי רק את זה אם לא המחיר של זה. אבל משתדל לא לאכול כזה כי זה לא טוב לקיבה ולעיכול. זה קשה לעכל.
מה גם שלהוציא ולהכניס מהמקפיא הרבה פעמים זה לא טוב, להוציא להכניס להוציא להכניס.
ואם כל פעם אני יוציא חתיכת אחת נניח - הכנתי בשבת 7 מנות, יום ראשון מוציא מנה , מגיע יום שישי אני אוכל זבל קפוא בלי טעם בלי ריח ולא נהנה. במקום להשיקע ת10-15 דקות האלה של המחבט הטרי והחם.
שם לי קצת גריל עוף בכייף שלי, לאט לאט מתפנה להכין לי את הסלט והפתיתים/אורז וכו' הפחמימה האיכותית פה, ושלום על ישראל......
NiceGuy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-01-14, 21:57   #7
YASHA
חבר מתחיל
 
הסמל האישי שלYASHA
 
תאריך הצטרפות: Jan 2014
הודעות: 6
גיל:: 17
ברירת מחדל

אני לא סובל שזה מוכן ואז לחמם. אני פשוט מפשיר כמות ליומיים/שלוש ושם במקרר. ואז כשבא לי אני פשוט מתבל בשניה ומכין על האש הגבוהה במחבת פסים. אגב, אני לא שף גדול אז אני שם רק אבקת מרק אז זה לוקח שתי שניות. אבל אני אנסה את המתכון שלך נשמע טעים (;
__________________
משקל התחלתי: 54kg
כרגע: 74kg
Remember that guy who gave up? Me neither
YASHA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-14, 10:33   #8
אמרון
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלאמרון
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 1,683
כללי:: ישראל אמרון
שלח הודעה דרך ICQ אל אמרון
ברירת מחדל

כשאתה אוכל כל יום חזה עוף אין כח להכין כל יום מראש וגם אין זמן .
אז זה אחלה אופציה למי שאין לו זמן כמובן שעדיף טרי.
__________________
מר ישראל הצעיר 2010

מר ישראל עד 65 ק''ג 2011

מנהל סניף ישראלבודי הרצליה סוקולוב 2

אמרון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-01-14, 13:26   #9
NiceGuy
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2013
הודעות: 167
כללי:: שיק'ה
גיל:: 21
ברירת מחדל

קצת ספריי pam מרק עוף/תבלין 10 דקות אחי בחייאת כל כך קשה לכם למצוא 10 דקות ביום? 10 דקות לפני השינה אתם מכינים לכם ליום למחרת ואתם מסודרים. שמים במקרר וכל יום אתם אוכלים טרי וטעים.
NiceGuy מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
העוף הכי טוב yogiyogi תזונה ותוספים 24 29-06-09 11:41
כמה לשים בכפית שייצא 5 גרם קריאטין?? dani571 תזונה ותוספים 1 12-09-08 12:55
שילוב של איזה דברים אתם ממליצים כדי שייצא שייק טוב? HareLevi פיתוח גוף-כללי 4 16-04-08 15:08
איך הגעתם לאתר Israelbody moshe12007 פיתוח גוף-כללי 21 07-06-07 18:29
כמות העוף.. IGOR תזונה ותוספים 7 31-12-06 19:48


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים