|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חטיבת גולני
חדר כושר: קאנטרי אוניברסיתת תל אביב
|
![]() אחרי 3 חודשים מאז שהעלתי פעם אחרונה תמונות ללא שינוי דרסטי אבל עדיין עלייה של 3 קילו..
אשמח לביקורות ![]() [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() סוס, תמשיך במסה..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() 90 קילו? אין מצב.. אבל נראה מעולה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני 194 גובה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תוכנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הנה כמה תמונות שלי מלפני שהתחלתי להתאמן.. שקלתי באותה תקופה בין 68-73 קילו בגובה 194..
[IMG] ![]() [IMG] ![]() -------------------------------- חודשיים אחרי שהתחלתי להתאמן [IMG] ![]() תמונות מלפני חודשיים בערך. [IMG] ![]() [IMG] ![]() --------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ............
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש לך גנטיקה מעולה, גם גובה וגם עיצוב מאוד טוב בגוף
תמשיך מאסה בכל הכוח! [תתמקד בידיים והכתפיים הן נראות בפיגור] עוד 10 15 קילו ואז חיטוב חזק ייעשו אותך עמלק! בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() אצל הגבוהים היידים תמיד יראו בפיגור בגלל שהשריר ארוך מאוד ולא דחוס.. אני כבר התייאשתי מהיידים שלי למרות שאני מרים משקל מאוד מכובד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה תרגיל אחד כבד מאוד ל8 חזרות [גם קידמית וגם אחורית] תרגיל אחד בינוני ל10-12 חזרות [כנ"ל] ואחד קל יחסית ל15-20 חזרות [כנ"ל] ומאמן את הידיים פעמיים בשבוע...!!! והידיים טפו טפו לא רק פרופורציונליות גם מאוד מסיביות [+- 44 וחצי קר ו47 בפאמפ] ... על כל פנים זה הכל אוכל אוכל אוכל חחח...:d
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
נפיחון
|
![]() אוכל זה לא הבעיה אחי.. אני ינסה אולי את השיטה שלך. אני תקוע על אותו משקל כבר מלא זמן. ניסיתי להרים כבד,8 חזרות ו 15 ו6 ומה לא אבל הידיים פשוט מסרבות להמשיך לגדול.... הכל גודל חוץ מהידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מצד שני אני מאמין שנוספה כמות נחמדה של בשר לידיים שלי מאז שהתחלתי להתאמן. נערך לאחרונה על ידי Azzon, 24-09-13 בשעה 19:11. סיבה: שגיאת כתיב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק הגיוון הזה ומידי פעם להכניס סופר סטים ואפילו טריפל סטים שקורעים אותי עשה לי את השינוי... קח לך כמטרה איזה חודשיים של התמקדות בידיים, תפעל לפי מה שרשמתי +- עם המשחק הזה בטווחים ובמשקלים [כמובן שהכל חייב להישאר כבד אבל להספיק פעם ל8 פעם ל10-12 ופעם ל15+...] ופעם בחודש תעשה אימון אחד של ידיים בסופר סטים, יד אחורית ויד קידמית תרגיל תרגיל ביחד... זה גומר את הידיים ונותן מקסימום תוצאות... בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() החזה נראה קטלני
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות של חבר.. מתאמן שנה ושמונה חודשים | davidzar | גלריות הגולשים | 36 | 05-12-09 23:53 |
תמונות של חבר שלי , מתאמן 4 חודשים | hadash | גלריות הגולשים | 70 | 11-08-09 20:57 |
תמונות| חדש פה - 3 חודשים מתאמן | Independence | גלריות הגולשים | 17 | 10-12-08 16:58 |
כמה תמונות בן 20 מתאמן 5 חודשים | dam | גלריות הגולשים | 8 | 16-10-08 15:56 |