|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 2 שאלות.
1. הקיץ חם.. החדר חם... איך אני שומר על התוספים שלא היפגעו...? יש לי מקרר בחדר.. זה טוב לשים הכל במקרר? מולטי .. ויטמינים פרי וורקאווט וכו... 2.ניתן הקדמה זריזה.. אני מדריך כושר.. מעביר 7 שעות ספינינג בשבוע.. 4 שעות קיקבוקס.. שעתיים TRX ומיתאמן פעממים משקולות FBW יש לי עומס מטורף.. תוספים.. בוקר: מולטי וQ10 צהוריים: אומגה 3 וויטמין C 1000 ליפני אימון.. פאי וורקאווט קריאטין מונו ובטא אלאנין לילה: ZMA מה אתם חושבים? הכל נחוץ? יש משהו להוסיף או להוריד? ד"א 1.70 80 קילו 12% תודה מראש. ומיצטער אם חפרתי.. :} ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לגבי האם לשים במקרר, אני לא רואה צורך כל הויטמינים שלי נמצאים בחוץ ולא קרה להם כלום.. גם בחום של הקיץ, אני לא מעמיד אותם בשמש, ארון זה מספיק.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה, מצטרך לשאלה. זה יפגע אם אני אשים את החלבון ואת הקריאטין במקרר?
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
|
![]() השאלה היא אחרת, למה שתרצה לשים אותם במקרר ? איזה סיבה יש לך ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל החום הכבד.. מאוד... מאוד... וכי רשום מאחורה "נא לשמור במקום קריר ויבש"
![]() |
#6 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
תחשוב שאפשר לעשות גלידות מאבקות חלבון, ככה שאם ניתן פאקינג להקפיא אותן לא חושב שמקרר יעשה נזק, פשוט לא רואה היגיון, אצלי זה יושב בחדר ככה סתם וזה בסדר גמור.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מוצר ששורף שומן בצורה הכי טובה | lior2026 | פיתוח גוף-כללי | 30 | 31-07-11 16:51 |
איך להתאמן על הליכון בצורה הכי טובה? | PhoenixLT | אימונים | 5 | 20-10-09 23:30 |
בעיה | פשוט לא מצליח בנץ' פרס בצורה טובה.. | crock | אימונים | 14 | 05-02-09 17:52 |
משמר האזרחי.. | imported_NIR_B | פיתוח גוף-כללי | 17 | 28-01-08 19:40 |
איך למדוד אחוז שומן בצורה טובה ? | Awesome | תזונה ותוספים | 11 | 03-10-06 15:24 |