|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מלבד אימוני כוח 4 פעמים בשבוע בתוכנית ab, אני עושה בין 1 ל-2 אימוני אירובי שאורכים שעה.
אני מעריך שכל אימון אירובי מאומץ של שעה שורף לפחות 800 קלוריות. כרגע בתקופת מסה, ולכן התרתי לעצמי לאכול סוכרים פשוטים בימים של אימוני האירובי, אבל שהקלוריות מהסוכרים הפשוטים לא יעברו את הקלוריות ששרפתי באימון. לדעתכם זה הגיוני\טוב ההחלטה הזו, או שהסוכרים עדיין יגרמו להשמנה, כאילו לא ביצעתי אימון? אני שואל את זה כי למרות הנוסחה של קלוריות in מול קלוריות out, לפי ההיגיון בהכנסת כמות גדולה של סוכרים פשוטים, סביר להניח שלגוף לא יהיה מה לעשות עם רובם (כי אני במנוחה), ולכן הוא ישר יאחסן אותם כרקמת שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() תצרוך אותם בזמן האימון.
זה בסדר גמור.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שזה בסדר.
עשיתי קצת קוראים ומסתבר שבמהלך אימון האירובי, הגוף משתמש באנרגיה שאגורה בו: בעיקר בשרירים ובכבד (וגם בדם כי לפני אימון אוכלים פרי). אצל אנשים שלא מתאמנים בסיבולת, זה יכול להגיע לסביבות ה-1200 קק"ל של אנרגיה זמינה. לכן אחרי האימון, אני פשוט ממלא את המאגרים שוב... מקורות: http://irun.co.il/?p=3901 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%...95%D7%92%D7%9F http://www.clalit20plus.co.il/Clalit...r/glycogen.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אם ככה במהלך כל היום צריך לצרוך רק פחמימות מורכבות.
אכילת סוכרים פשוטים במהלך היום גורמת למשחקים בסוכר בדם (הקפצה/נפילה) שגורמים בסופו של דבר לסכרת סוג 2. בנוסף אם אתה מדבר איתי על עוגיות או מיצים מתוקים אז הסוכר שלהם הוא פרוקטוז שהוא הכי גרוע לנו. בקיצור, תימנע כמה שיותר מסוכרים פשוטים, אלא אם כן זה לפני/בזמן/אחרי אימון.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() במהלך הימים אני אוכל גרנולה, לחם מלא, אורז, פתיתים, פסטה וכד'. טכנית אולי אני אוכל סוכרים גם בגרנולה, כלומר סוכרים שנמצאים בצימוקים. אבל זה שטויות אני חושב (וזה גם פרי כך שאמור להיות ערך תזונתי מלבד הסוכר הפשוט) מבחינתי, כל הרעיון באירובי שאני עושה זה: 1. להאיץ את זרימת הדם פעם-פעמיים בשבוע 2. להתיר אכילת מתוקים פעם-פעמיים בשבוע בזכות הפעילות הגופנית הזו, מה שפסיכולוגית יקל עליי להתמיד באימונים (גם באירובי וגם באנאירובי) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אבקת חלבון אחרי אימון אנארובי ולפני אימון אירובי | yaarizdeluxe | תזונה ותוספים | 7 | 23-02-13 03:19 |
חד סוכרים אחרי אימון וסכרת | Mazoz3 | תזונה ותוספים | 2 | 18-03-10 20:40 |
אכילת מוגברת + אירובי מוגבר= ? | steaua rosie | תזונה ותוספים | 12 | 29-12-09 19:07 |
סוכרים פשוטים בהעמסה | rel | תזונה ותוספים | 1 | 10-07-08 22:12 |
אכילת פרי אחרי אימון - על מה ולמה? | Psychopath | תזונה ותוספים | 10 | 30-10-06 18:00 |