|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי!
יש לי מותניים די רחבות (זה נראה לי נקרא מבנה גוף גיטרה..) אז אני רוצה לנפח את השרירים שמעל המותניים כדי שזה יראה בסדר.. זו תמונה שמצאתי שדומה מאוד למצב שלי. כמעט זהה אפשר לומר. ![]() יש לי פחות או יותר משהו כזה.. באדום זה המותניים הרחבות, אני רוצה לנפח את החלקים בכחול, כדי לטשטש את המבנה הזה.. בקיצור - איך אפשר שלא יראו את המבנה - על איזה שרירים לעבוד ועם איזה תרגילים? אולי בכלל אפשר להרחיב מאוד את הגב כדי שלא יראו? אבל בעיקר השאלה שלי אם ניתן בכלל לחזק ולנפח את מה שבכחול - יש שם שריר בכלל שאפשר לעבוד עליו? תודה רבה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב המותניים ירדו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב אחרי מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() זו כרס פחמימות, תעשה ארובי ותקפיד על תזונה יותר נכונה
תרגילי בטן בכל הסוגים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כמעט בטוח שזה לא קשור לשומנים שהצטברו..
קודם כל אני ממש רזה - 64 ק"ג. כשאני שוכב על הגב - ממש רואים את הצלעות שלי, אני רזה. ודבר נוסף - אני מרגיש שהעצם היא בולטת החוצה. כלומר - המיקום עצמו של העצם מאוד רחב. ומעליה יש עוד חצי ס"מ שכבת שומן. ככה שגם אם אני אוריד שומן - העצמות יחסית רחבות והמבנה הזה ישאר.. כה שזה לא פתרון - צריך להגדיל פשוט שרירים אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שזה מבנה המותניים שלך, מה שנקרא "מותני גיטרה" אין לך כ"כ מה לעשות, אלו עצמות והן לא יזוזו לשום מקום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() שטויות..
המעט שומן שיש לך פשוט הצטבר במותניים, הכל כמעט ניתן לשינוי קח משקולת של 15 קילו ותטה את הגוף לצד 15-20 חזרות לכל הצד, 4 סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() זה גם "גיטרה" וגם שומן שהצטבר שניהם יחד עכשיו כדי לשפר את המראה דרוש חיטוב+גב רחב=עבודה רבה לפניך,אני הייתי מתחיל מאסה מעכשיו ורק אחרי מאסה מכובדת חיטוב אתה לא ניראה לי שמן במיוחד
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שזה המבנה גוף שלך כמו שאמרתה עם העצם שם אבל גם אם תוריד את השומן עדיף שיראו צורה ופסים
של עצמות מאשר עיגול של שומן לא?? ואתה צריך לעבוד גב כדי שהחלק העליון יהיה רחב וגם צדדים של הבטן, לדעתי אין לך מה לדאוג, שיהיה לך גוף יפה ומנופח עם ריבועים וגב והכל זה הדבר האחרון שיפריע לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צבא ולימודים באוניברסיטה והכי חשוב - מסה!!
|
![]() לכל אדם יש את המקום האופייני שבו הוא צובר יותר שומן מאשר בשאר הגוף... יש נשים שזה בתחת ויש נשים שזה בבטן או במותניים...
יש גברים שזה בקרס... יש כאלה שזה בעיקר החצי התחתון של הקרס (כמוני...), יש כאלה שבתחת וכו'... בקיצור אתה במותניים מזל טוב... בחיתוב זה ירד אבל עדין... נולדתה למותניים כאלה וזה לעולם לא יהייה צר צר צר... תלמד לאהוב אותם ^_^
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מבנה גוף. כנסו בבקשה!! | MyBodyWillBeGREAT | פיתוח גוף-כללי | 1 | 23-01-13 18:31 |
איזה מבנה גוף יש לכם? 3 סוגים יש סך הכול -בבקשה מנהלים כנסו | josh76 | פיתוח גוף-כללי | 19 | 18-08-09 12:03 |
סוג מבנה גוף | sirlero | גלריות הגולשים | 3 | 11-07-08 03:47 |
שאלה|קשורה לגבינה לבנה בקשר ל % שומן כנסו. | The-One | תזונה ותוספים | 4 | 01-06-08 07:51 |