|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו אני רוצה לעשות סייקל של חודשיים של לקיחת קריאטין בחופש הגדול
כי אז יש לי זמן להשקיע באימונים ובתזונה במיוחד .. עכשיו השאלה שלי בחופש הגדול אני הרבה בים אז אם אני יעסה סייקל של העמסת קריאטין יהי ספיחת נוזלים וזה יפריע למראה החטוב בקיץ ? ואם כן אז יש קריאטין שלא סופח נוזלים ? או סופח נוזלים בצורה מינימלית ? ואיך הוא ? הוא טוב .. ניסיתים השפיע עליכם טוב .. ? תודה על התשובות :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() נוז,cee
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אם תיכך מונוהידרייט הוא סופח נוזלים,וגם צריח לישתות הרבה מיים בשביל לא להתייבש..לך על אטייל אסטר..או נוז.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע נוז לא סופח נוזלים בכלל ?
אני יודע שהוא נחשב לאחד הקריאטינים הטובים ( בנוסף לזה שהוא יקר ומספיק לקצת זמן ..) אבל הוא בטוח לא סופח נוזלים ..? או רק קצת .. ? והאם יש משו יותר זול שלא סופח נוזלים .. לצורך העיניים משו שמוכרים פה בישראלבודי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Up <:
תענו בבקשה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם לא ניסתי את הקריאטין הזה..
לפי מה שהם אומרים הוא לא סופח נוזלים,אבל הוא יקר מאוד. לא יודע מה איתך אני בחיטוב כרגע משתמש בקריאטין טהור של אופטימום.. ושום נוזלים לא נספחו אצלי..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן הוא באמת יקר ומספיק רק ל25 ימים ..
אתה אומר שהקריאטין הרגיל לא סופח נוזלים ? זה בטח תלוי X: אולי כדי לי להביא קריאטין רגיל ואם יהיה אצלי ספיחה מוגברת של נוזלים אני יפסיק לקחת וישמור לחורף ... מה אתם אומרים אנשים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה מוכן להשקיע לך על הnoz אבל הוא מספיק לסייקל אחד רק והמחיר שלו עצום.
לדעתי תוותר על זה לך על קריאטין רגיל ותספוח קצת נוזלים, ביג דיל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משמעותית בכל מקרה .. בשבילי אם הספיחה מספיקה להסתיר חיטובים בבטן נגיד אז זה כן משמעותי .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין ממצאים עדיין שיש קריאטין אחד יותר טוב מקריאטין אחר.
![]() |
#11 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
כל מיני דברים שיש בהם כמה מולקולות של קריאטין על מולקולה אחת של פוספט שבעצם אתה מקבל יותר קריאטין במכה.. כל מיני דברים מטורפים בקשר לקריאטין אתיל אסתר אני לא יודע אם יש הבדל בספיחת נוזלים.. האסתר רק אומר שזה מחובר לאיזה מולקולה שומנית שבעצם גורמת לשחרור מושהה. נוז זה גם קריאטין אתיל אסתר למי ששאל את עצמו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז לפי מה שאתה אומר קריאטין רגיל וגם אתיל אסתר (נוז)
אין הבדל בספיחת נוזלים ? אז תחליטו .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בחיטוב לא נראה לי שזה משנה, כי גם ככה עושים בחיטוב הרבה אירובי ולכן מאבדים יותר נוזלים מהרגיל, אל תדאג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בחיטוב אבל לא במסה ..
יענו בעלייה נקייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וזאת אומרת שיהיה הבדל בספיחת נוזלים בגוף שלי אם אני אשתה ליטר וחצי ליום או למשל 3 ליטר? נאמר אם אני אשתה ליטר וחצי הגוף שלי יספוך פחות נוזלים לשרירים מאשר שאני אשתה 4-3 ליטר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
השתייה היא לא בגדר הממלצה אלא בגדר חובה עם הקריאטין כי אם לא תשתה מספיק אתה תתייבש,תגרום לעצמך כאבי ראש וגם התכווצויות שרירים בזמן לקיחת קריאטין יש לשתות כמה שיותר
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה שתרצה יותר קריאטין ופחות פוספט? אם אני לא טועה, המטרה של הקריאטין זה למסור את הפוספט.
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
כך לדוגמה את ה-NOZ הוא מכיל קראטין מאלט,ארג"נין,גלוטמין,קראטין אטיל אסטר,וניטריקס אוקסייד,ועוד כמה דברים.אז על תגיד קראטין זה קראטין כי זה לא.יש הרבה סוגים של פורמולות קראטין,והם שונות ביניהם.יש כאלה שעובדים ויש כאלה שעובדים יותר טוב. *יש תחרטה כמו פרי לאוד שזה לא משהו מיוחד...ליד NOZ לדוגמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתה אומר וין דיזל אני רואה שאתה בקיא בנושא איזה קריאטין לקנות של optimum או של champion או של ABB שהוא נראה לי הכי חזק ואיזו חברה טובה יותר בכללי
אני במצב לא טוב וצריך קריאטין הכי חזק מהטהורים תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
"קריאטין חזק", מה ז"א חזק? אפילו אם הוא נספג יותר טוב, מה זה משנה, התוצאה אמורה להיות אותו דבר ברגע שאתה ברוויה מלאה. הקריאטין עושה אותו דבר גם אם הוא מונוהיידרט, גם אם הוא אתיל אסתר או אלוהים יודע מה
![]() |