|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() טוב , קודם כל נראה לי שרובינו נסכים עם זה שאחנו לא מתכוונים ללכת לספא... אלא אם זה בתאילנד , כי שמעתי ש..
טוב קיצררררררררר מי שלא יודע עיסוי עוזר הרבה לבודיבילדינג , היתרונות הידועים בעיסוי: -מניעת פציעות ודלקות , והחלמתם -התאוששות מהירה יותר -מתיחה של השריר -מניעת לחץ על עצבים ( דבר שיכול להיות כואב מאוד) ע"י יצירת מקום בשביליהם -חימום פרקים ושמירה עליהם. היתרונות שכמה אנשים חושבים שקיימים: -"שחרור" רקמת החיבור בשריר -שחרור שומן מרקמת השומן -עידוד בנייה של השריר -שחרור השומן מרקמות שונות בפנים , שאמור לעזור לכמה מאיתנו שמתנפחים כמו בלון במאסה אז , למישהו יש עוד מידע על העסק (עיסוי עצמי \ גלגול קצף , הרעיון של הפיתואסטרוגן על הכדורי טניס בפורום פציעות) , טכניקות וכל זה?
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עברתי קורס מזורז של חודשיים בזה, מקצוע מאוד מעניין אולי בעתיד אני אלמד יותר לעומק דווקא אחלה כסף לטיפול ש/ל שעה אתה יכול לקבל בקלות 120 שקל זה יכול להיתו אחלה כסף מהצד, ופיוזטרפיה בכלל מקצוע אחךה, אצל אבא שלי בבית אבות יש פיוזטריפ שמקבל 250 שקל לשעה ולא נראה לי שהוא מהבכירים ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אבל אתה עם כפפות ושמן...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() אפשר גם במקום מאסג' לעשות ג'קוזי שזה גם מאסג' וגם מים מאוד חמים שעוזר בשחרור השרירים
![]() |
#7 |
חבר ותיק
|
![]() יאללה אחרי אימון ידיים בסגנון Hit וסשן Edt בסוף שהייתי מת לגמריי והידיים שלי נבלו .
עשיתי עיסוי קרח( עיסוי עם קרח ) וזה ממש ממש שיפר את ההרגשה. זה טוב כי זה מעודד את ההתאוששות = יותר זמן לגדול
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ג'קוזי זה לא רק מים חמים יש לו זרמים חזקים שלוחצים לך בכל מקום שאתה רוצה בגוף...
כשהייתי בחו'ל והתאמנתי שם בחדר כושר כל פעם אחרי האימון והשייק הלכתי מייד לג'קוזי ואתה לא תאמין איזה כיף ומרגיע זה.
![]() |
#9 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אין על ג'קוזי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() מקפיץ
למישהו יש מחקרים על עיסוי והיתרונות למתאמנים? נ.ב צח הזרמים האלה פחות חזקים מלעשות מקלחת |
![]() |
![]() |