|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה חברה?
יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר כמה שבועות. לאחרונה קניתי probody gainer ולפי ההוראות כתוב לשים 4 כפות חלוקה וזה יוצא 150 גרם. אני קניתי עם המוצר את השייקר של האתר ואם אני שם 4 זה יוצא 250 גרם. אז מה הקטע? אני שם כפות שטוחות ובדיוקקקק כמו ההוראות.. אז כמה זה באמת 150 גרם? ועוד דבר, מאז שהתחלתי לקחת את הגיינר יש לי שילשולים.. זה קרה למישהו בעבר? חבר שלי שגם לקח גיינר אמר שגם לו היה ככה ואז עבר לו ועד עכשיו הכל כרגיל.. תוד הרבה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני בדיוק רציתי לשאול אם כדי לי לקנות איך הטעם של הגיינר וההתערבבות שלו?
האם אתה מרגיש שינוי בהתאוששות ? ולפי מה שאני יודע על השייקר כתוב במידות של נפח כלומר ml זה יכול להיות שאבע כפות יהיו 250ml כלומר זה הנפח שלהן ו150gr שזה המשקל ושבוע טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זו הפעם הראשונה שאני משתמש בגיינר אבל בינתיים עליתי 3 ק"ג והטעם מצויין! טעים גם בלי חלב!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() ציטוט:
בקשר לשלשולים או הרגשת אי נעימות. זה לא אמור להיות, אך יכול להיות שיש לך רגישות מסויימת. אני הייתי מפסיק לכמה ימים ומנסה שוב, ורואה אם זה באמת הגיינר או אולי אין קשר. בהצלחה! ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
PROBODY gainer... יש תקן? | EyalZamir | תזונה ותוספים | 0 | 16-08-11 20:33 |
שאלה | כמה גרם זה כף של אבקה חלבון probody | Eldar Azulay | תזונה ותוספים | 2 | 11-01-10 01:26 |
גיינר פרובודי - Probody | נועם-עמית | תזונה ותוספים | 3 | 09-11-09 21:42 |
שאלה|גיינר perfect 3000 גיינר טוב? | yishai | תזונה ותוספים | 8 | 17-06-09 11:43 |