|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התחלתי חיטוב והתוכנית אימונים שלי קצת מבולבלת ורציתי לקבל קצת עזרה בנוגע לזה
בינתיים הייתי עושה משו כמו 7 חודשים ab והייתי במסה טיפה מלוכלכת ועליתי נחמד במסה למרות שאני יודע שהתוכנית גרועה ובגלל זה רציתי שתמליצו לי מה התוכנית הכי טובה לחיטוב וגם עוד שאלה , יש לי בבית אופני כושר אז אני מעדיף לעשות את האירובי בבית , ככה שאם אני יתאמן ואחרי המכון יבוא לבית ויעשה שמה אירובי זה יהיה טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() work heavy, cut carbs, add protein and good fats, 3-4 times aerobic 30 minutes max effort
every 7-10 days do a loading of carbs, eat a lottttt whatever you want and you should be fine
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה 4 -5 פעמים של 20 דקות באופני כושר בשבוע שוקל 75 , על 16 אחוז שומן זה טוב או שאני צריך לשנות משו? ולגבי תוכנית אימונים עכשיו אני מתחיל fbw נראלי ,להישאר על ab וזהו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() u starting cut on 75 kg?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|