|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שבת שלום לכולם...
אני צריך את העזרה של הבאמת תותחים פה כי אני כבר השתגעתי אני יודע שזאת חפירה אבל בכל זאת תקדישו לי כמה דקות. אני בן 16 וחצי שוקל 74-75 גובה: 173-174 כ11-12 אחוז שומן מתאמן במכון כושר כבר כעשרה-אחד עשר חודשים. יש לי מסת שריר יפה אפילו מאוד יחסית לזמן שאני מתאמן ואני מבין בתחום. אף פעם לא התאמנתי אימוני כוח כמו ss או אחרים. אבל אי אפשר להגיד שאני חלש(ככה אני חושב לפחות) משקלי העבודה שלי: בנץ' פרס: 80 קילו ל 7 חזרות. הרמת משקולות בשיפוע עליון לחזה 30 כל יד 8 חזרות פולי עליון: 89 ל8 חזרות ו95 ל6 חזרות. מתח: 8 חזרות עם 15 קילו עליי סקוואט רק עכשיו חזרתי ותוך אימון אחד הגעתי ל90 קילו סקוואט(אני די חזק ברגליים). יד קידמית: 22.5 קילו כל יד. דדליפט עכשיו מתחיל בקיצור כל שאר התרגילים אני גם מרים די יפה. כמעט כל התקופה עבדתי בתכנית ab עם הרבה סטים בדרך כלל אני עובד 12-14 סטים לשריר גדול, 9 סטים שריר קטן. הגוף שלי יודע להתאושש במהירות גבוהה יחסית. ו9 סטים לשריר גדול באימון לא מספיקים למרות שאני מרים כבר מהסט הראשון את שיא המשקל שלי. אני עכשיו תקוע ולא יודע איך להמשיך מצד אחד ab עבד עלי יפה אבל אני מרגיש שאני מתחיל להתקע. ולוקח לי יותר מדי זמן לסיים את האימון אפילו מעל שעה וחצי. קראתי על שיטות האימונים החדשות(יחסית בארצנו) כמו hst,hft,hit וחו.. ואני כבר מבולבל לגמריי. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות על מנת לשנות את התוכנית אימון שלי? מבחינה פסיכולוגית אני לא מסוגל לעשות תוכנית שעובדת כל כך מעט על שריר ולכן אני מבקש את עזרתכם פה. תודה רבה |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
להפסיק או להמשיך להתאמן? | avishav1 | אימונים | 15 | 07-06-09 23:28 |
להמשיך להתאמן? | maaw | אימונים | 5 | 07-03-09 23:49 |
להמשיך להתאמן או לחכות? | אדיר53 | פציעות ספורט | 1 | 12-02-08 16:13 |
הכדור ריקוטן - להמשיך להתאמן או לא? | הרקדן הפיסח | תזונה ותוספים | 6 | 12-10-07 18:06 |
לא יודע אם להמשיך להתאמן | sneori2 | פיתוח גוף-כללי | 25 | 29-08-07 00:00 |