|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חשבתי על להתחיל SS אבל אני לא יודע כמה זה מתאים לי. אני בן 17 מתאמן כבר תקופה לא קצרה, תוצאות ראו אבל עכשיו אני כבר דיי תקוע ומת לגוון בתוכנית אז חשבתי על להתחיל SS.
הקטע שבקרוב יהיה יום סיירות והבנתי שSS וריצות זה לא הולך ביחד, אין בעיה לשלב ריצות בסוף אימון SS? אני מתאמן 3 ימים בשבוע(יום, מנוחה ואז יומים אימון) וזה כמו שכתוב במדריך בקילוגרם ABA BAB. הבנתי SS זה התוכנית הזאת: A: Squat 3X5 Bench press 3X5 Deadlift 1X5 B: Squat 3X5 Standing barbell press 3X5 Power Clean 5X3/Pullups 3X5 עכשיו יש הבדל בStanding barbell press לאחד בישיבה? בחדר כושר אנשים חופרים לי שעדיף לי או לא לעשות בכלל או לעשות בישיבה כי אני נמוך גם ככה (1.70) למרות שלפי זיכרוני הוכיחו שאין קשר בין אימון משקולות לגדילה.
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו?
![]() |
#3 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור עבדו עלייך!
אין ss אפשר לעשות עם ריצה. וכמובן שאפשר לעשות פרס בעמידה, להיפך מומלץ אחרת אתה דופק את הגב התחתון, קראתי היכן שדווקא שעושים אותו בישיבה זה עושה לחץ על הגב התחתון... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חושב להתחיל להשתמש בקריאטין יש דברים מסויימים שצריך לדעת עליהם מראש ? | bardvash | תזונה ותוספים | 2 | 31-08-10 00:58 |
אני חושב שיש פה טעות | Max90kg | אימונים | 29 | 08-04-09 12:44 |
חושב לקנות | sum213 | תזונה ותוספים | 8 | 21-07-08 17:20 |
חושב להתחיל לקחת סוכר ענבים, איך אני יודע איזה יחס לעשות? | ניר123 | תזונה ותוספים | 5 | 06-06-07 12:50 |
אתה חושב שאתה חכם? עד כמה אתה חושב שאתה חכם ? | Krazy-Hawk | פיתוח גוף-כללי | 30 | 15-02-07 18:48 |