|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אבקת חלבון הכי כדאי לי לקנות?
Ultimate nutrition-pure whey Champion nutrition-Pure whey Optimum-pure when לא הפרו קומפלקס איזה מתערבב הכי בקלות? טעם הכי טוב? איכות רכיבים יותר טובה? כמות חומצות אמינו הגבוהה ביותר?... תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אופטימום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() איזה מתערבב הכי בקלות? בתכלס כולם מתערבבים בקלות בשייקר .. אבל יש נטיה לאבקה של אופטימום להיות מובילה בקטע הזה .. מתערבבת בקלות גם עם כפית.
טעם הכי טוב של צ'מפיון. (על טעם וריח אין להתווכח - לפי הבדיקות של צ'מפיון הכי טעים) איכות רכיבים יותר טובה? מה זה השאלה הזאת.. לא הבנתי. כמות חומצות אמינו הגבוהה ביותר אצל אופטימום.
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() Ultimate nutrition-pure whey אני הכי פחות ממליץ.גם מבחינת טעם והעירבוב של האבקה,וגם האיכות שלה לא משהו ביכלל,בנוסף לזה ליפני שנתיים אם אני לא טועה שלחו את האבקה למעבדה והערכים שלה היו שיקריים אז על תתקרב לאבקות שלהם ,אין אמון בהם.
Champion nutrition-Pure whey חלבון מצויין!טעים מאוד!מתערבב טוב,אחלה חלבון בקיצר.ולא יקר. החלבון השחור של אופטימום הכי משתלם לפי דעתי 4.7 קילו של אבקה באיכות הכי טובה שאפשר למצאו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אופק
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() רעננה הרצליה?
על איזה טעם אתם ממליצים של אופטימום? מה אתם אומרים על חלבון Iss שווה לקנות אותו?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי הולך על צמפיון בננה הטעם הכי טוב ואתה יכול להזמין מישראל בודי
מגיע תוך איזה יומיים משלוח כולו 20 שקל נציגים סבבה עונים לך בטלפון עם יש לך שאלות אתה יכול לשאול .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() COLEMAN מהשלוש חברות שכתבת אני ממליץ שתיקח את האופטימום
אופק ה Iss פצצה של חלבון אתה ממש תהיה מבסוט ממנו |
![]() |
![]() |