|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ספורטאי מתמיד מתאמן 6 פעמים בשבוע לא רק משקולות
|
![]() שאני עושה שכיבות סמכיה ועוד .. יש לי מלא קליקים במרפקה ובכל הגוף וגם שאני עוללה במדרגות קליקים מהרגליים וגם קצת כאבים מה אני יכול לעשות שזה יפסק לאכול יותר בריא לבדוק אצל רופא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() סביר להניח שאתה רזה מאוד והשרירים סביב המפרקים מאוד לא מפותחים, תן לי לנחש אתה שוקל פחות מ60 קילו?
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון אני שוקל 59 אבל אני 1.68 ואני רק בן 14 ! ואני לא רזה כאילו העצמות שלי די בולטות אבל אני לא נחשב שחיף והbmi שלי הוא במשקל תקין ! ואני מתאמן בחדר כושר ויש לי שרירים אז אני לא חושב שזה הבעיה אבל יכול להיות שאתה צודק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אוקיי, אתה רזה מדי, תעלה 6 קילו, תאכל טוב, תתאמן חזק וזה יעבור
אתה צריך לשקול לפחות 65 על הגובה הזה, אתה מן הסתם בהתליכי גדילה עדיין, תעלה במשקל, תתחזק, מבטיח שיעבור לך
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל תקשיב אני ספורטאי מתמיד מתאמן 6 פעמים בשבוע ומתוכם רק 2 משקולות עכשיו בחופש עושה ריצות ואני בכושר מעולה ואני לא רוצה להשמין זה יהרוס לי וגם יש לי גוף מבחינת שרירים יפה מאד לגילי ואני לא רוצה להשמין זה האפשרות היחידה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() ספורטאי לא ספורטאי, אתה צריך 6 קילו של מאסה חיונית(שרירים יותר גדולים, גידים חזקים וגם קצת שומן אם צריך), בנאדם לא יכול לשקול 59 קילו ולצפות שהגוף שלו יהיה חזק
אני לצורך העניין בתקופה כרגע שאני מחשיב את עצמי שחיף ושוקל 93 קילו על 1.85. לא אומר לך להשתגע, אבל אתה חייב לעלות במשקל. אתה יכול ללכת לפיזיותרפיסטים או רופאים שיגידו לך שהכל אצלך בגוף בסדר ויריצו עליך בדיקות דם, אני יכול לומר לך מניסיון שכשהייתי רזה(72 קילו בגובה שלי) הייתי חלש יותר עם קליקים וכאבים, והיום אני מרגיש בנאדם חדש ה6 קילו האלה יהיו החברים הכי טובים שלך, במיוחד אם תעלה את הרוב במאסה חיונית ולא שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד יש מצב שזה בגלל עומס יתר על הגוף בגילי כי אח שלי אמר לי ככה שגם לו זה ככה בגלל שהוא העמיס על עצמו בגיל צעיר ונהיה לו דלקות וזה נשאר עד עכשיו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() כן גם יכול להיות עומס
אתה צריך להתאושש בין האימונים, התאוששות= אוכל+שינה(רצוי 8 שעות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני אוכל טוב וישן גם טוב אבל בגלל שאני מתאמן כל יום באימון שלי בגודו ו2 אימוני משקולות אז עומס אבל עכשיו אני כבר לא מתאמן יש הפסקה באוגוסט !
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקוואט וכאבים בבייספס | SmokingSnake | פורום אימוני כוח | 11 | 21-01-11 03:27 |
קליקים וכאבים במרפק | avram1 | פציעות ספורט | 2 | 26-06-09 01:13 |
חולשה וכאבים בכל הגוף | look | פציעות ספורט | 4 | 11-04-08 21:19 |