|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 96.2 kg
170-72 21 years old the cheast ofcourse is not like in the pic, working on the arms for 3 months +/ so its all from the heavy shit, BOW pull ups deadlift bench press ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הארדקור
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() 10x
forgot to say in a middle end of cut, started 7-8 weeks ago 106.2 kg didn't lost alot of mass and power..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תפסיק עם האסיד ותביא תמונה נורמלית גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פששש ניראה חזק ביותר...אהבתי!--תמשיך להתחזק ולגדול אחי !
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() מה זה אבל הוא עובד על כוח איך יכול ליהיות שהוא סוס? לא הגיוני.
YOU FUCKING BeasT well done.. מעניין לראות אותך אחרי חיטוב. אתה מתכוון לעשות או שלא בראש שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי חיטוב ישאר ממנו 75 קילו כולל הזקן החסה על הראש והאייפון בכיס חח
איש איש באמונתו יחיה שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() 1 אתה כנראה מכיר אותי
2 צנזרתי מעצמי אני לא שחיף מספיק לרדת לרמה הזאת 3 לא 76 התבלבלת הישאר 67 אין שריר הכל שומן שמעוצב בסינטול ומתקשה כמו בזנט כשמכווצים את השריר
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 נערך לאחרונה על ידי Homie, 04-07-11 בשעה 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מי שאומר שהוא שחיף - שיפגוש אותו ואתם תראו אותו מכסה אתכם פעמיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא כולו ענק... כדי להרים ת'משקלים שהוא מרים , קשה להיות קטן תאמין לי.
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שפכת אותי אה ולנושא ,ממה שרואים -מסיבי,ואם הוא ירד ל75,הוא יהיה על איזה 6 אחוז שומן ![]() לפי מה שניראה,אתה על איזה 20 אחוז שומן (ממה שרואים,לדעתי),אני טועה? עלה תמונות יותר ברורות בכל אופן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר חוסר ידע...
איגור עם כל הכבוד ליד שלו ואני ממש לא מזלזל יש לו יד גדולה, פשוט ניראה לי (ואולי אני טועה) שיש עליו המון שומן, וזה לא ניראה הכי אסתטי... הוא בגובה שלי ושוקל 25 קילו יותר ממני. לפי צורת היד כתף שלו הוא גוש עם כל הכבוד אבל אמרתי איש איש באמונתו יחיה, אני לא התלהבתי מצטער לאחד טוב עם 30 אחוז שומן ואחד נלחם לרדת ל7 אחוז שומן לא בא להתווכח, ולא מזלזל זאת דעתי, מי שרוצה שיקבל אותה מי שלא לא חייב כלום בטח שלו לי אז תשתדלו למרות שזה קשה לכם לא להרוס לבחור את השרשור בוויכוחים מיותרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בחור גדול יש הרבה שריר אבל גם נוזלים ושומן..תלוי מה המטרה שלך,בכול אופן מאסיבי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() דימון שמח שאני מצחיק אותך
וגם אני אשמח לראות תמונות יותר ברורות (גב פרונט מלה רגליים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אח שלנו, התמונה שלך לא ברורה גם ככה, עדיף שפשוט תרשום משקלי עבודה, מעניין מאוד ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() i really don't give that much of shit, specially not from a shhif like
that that don't even listen the people who wants to help him... ido i can send u some nude pic of me, ofcourse i weight 25 killos more then u only my balls r 10 kg . and another 15 of muscels (cuz ur a shhi) about the hassa u can suck my balls, and prepare cuz 5 kg each is really big. its the middle way to getting back the long hair and besides suck my balls. demon i'm around 18-20 i have 3.5 weeks i guess i'll get to 15-17 there is no poin for me to get lower at the moment, i'm going for 4 weeks to europe and the coming back to mass, but continuing with the crossfit and aerobic so i'll stay about 15-17 BF but this time is until really heavy lifting and another thing, fuck u haters, i, train for myself that, that most of the forum here is a bunch of pussies training to get abs and biceps for the ladies and ending every evening jerking off alone, is really sad. but this is still israhell .
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() i have uploaded some movies , u can search
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם אתה חוזר למסה לאמשנה מה תעשה לא תוכל להורריד עוד אחוז שומן ,במקרה שזת תיהיה מסה...
בכל מקרה אם חשוב לך כרגע להוריד אחוז שומן מהר יש דיאטות כסח שאיתם יורדים ממש מהר,יפגע לך החילוף חומרים טיפה ,אבל תירד מהר בשומן כמו pmfs... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך דיבור מגעיל
העלתה תמונה תתמודד עם תגובות לטוב ולרע אתה מרשה לעצמך לדבר ככה וזאת טעות גדולה... קבל טיפ קטן: אל תתעסק עם אנשים שאתה לא מכיר לך תדע תיפול על איזה קרימינל שיבוא עלייך עד לבית שלך ויכניס אותך לטיפול נמרץ לכמה חודשים טובים וכל זה בגלל שאתה מדבר מגעיל אמרתי את דעתי אתה רוצה תקבל אותה אתה לא רוצה זה גם בסדר אבל תדבר כמו בן אדם ולא כמו קוף |
![]() |
![]() |