|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() הקדמה קטנה..פרשתי מכל ה"צחוקים" הלא מצחיקים של האנשים פה בפורום
ואני לא מתכוון להיות פעיל יותר מידי רק לפרסם דברים מועילים יחסית או מאמרים,ביקורות על מוצרים ולא שם ז*ן על התגובות של הליצנים פה ואני בטוח שלא יחסרו ![]() אז ככה ![]() ON Opti-Men המולטי-ויטמין הזה נמכר בחנות של ישראל-בודי חבילה של 90 כדורים עולה כ174 לטעמי מחיר מוגזם מעל ומעבר היות ומצאתי ב49 שקל בלבד לאותה כמות כדורים אני לא בא לעשות פרסומת ולפרסם את המקום שראיתי בו ואל תשאלו גם..בכל אופן המחיר לא שווה את התמורה.. והתמורה היא: ![]() אני לא הייתי קונה מולטי-ויטמין כזה אומנם יש מספר סיבות למה "כן" אנשים קונים את המולטי-ויטמין הזה והם: -מאוד זול(49 שקל לא מדבר על ה174) -אופטימום חברה ידועה וטובה(חוץ מה100%WHEY שלהם לא הייתי קונה שום דבר שלהם) -אין לי עוד סיבות פשוט לא הייתי קונה למה לא לקנות: -מינון נמוך מאוד של הויטמינים שהוא מכיל -איכות הויטמינים והמינרלים במוצר נמוכים מאוד -ועוד.. קחו לדוגמא ערכים של מולטי-ויטמין איכותי(שוב לא מציין איזה): ![]() תראו לבד את ההבדלים(והמחיר כמעט זהה) גם אם אתם לא מוצאים הבדל ל"רעת" ON עדין הטענה שהמחיר לא מוצדק נמצאת לא בא להוציא שם רע למוצר..נותן חוות דעת עליו עם ביסוס מאחורי הדברים |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מישהו מכיר את המולטי ויטמין Multi Pro 32X ? | Yaniv5 | תזונה ותוספים | 3 | 01-03-11 18:21 |
שאלה בקשר למוצר opti-men | ladybug | תזונה ותוספים | 2 | 15-09-10 14:49 |
Opti-men | asi200022 | תזונה ותוספים | 1 | 04-06-10 10:44 |
ישראלבודי - יש מצב אתם מביאים את הChampion Multi Vitamin | Tapit | תזונה ותוספים | 4 | 04-03-10 14:16 |
opti man - ממליצים? | paruz | תזונה ותוספים | 3 | 28-02-09 13:36 |