|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עכשיו כח ומאסה, פעם ריצה בעיקר.
חדר כושר: מרכז קנדה - מטולה
|
![]() חברים שלום,
בעבר הייתי מתאמן בבית עם משקולות בסופרסטים של אימונים בסיסיים והייתי רץ הרבה באינטרוולים. עם תקופת המבחנים והלחץ של הקיץ (תאמינו או לא יש סטודנטים שהקיץ שלהם לחוץ) הפסקתי להאמן לגמרי ל5 חודשים. עכשיו אני מתאמן כבר חודש, בפעם הראשונה בחדר כושר, ואני עושה את סבב המכשירים הרגיל עם תוספות קטנות. אני חושב שהגוף שלי כבר מוכן לעבור לתוכנית אחרת ואני ממש רוצה, אחרי קריאה אני חושב שאני אלך על ss. הבעיה שלי היא שאני לא מכיר את הטכניקה של התרגילים ואני לא רוצה לעשות עבודה לא נכונה (גם ככה יש בעיות בברכיים, אמנם לא כאלו שימנעו מלהתאמן אם אפעל נכון). רציתי לדעת מה אני עושה בינתיים, אתם ממליצים לי להמשיך עם תכנית המכשירים עם העמסות משקל וירידה בחזרות? ובינתיים ללמוד את הטכניקה כמו שצריך עם משקלים נמוכים? האם כדאי להתחיל בתכניות אחרות שדורשות פחות טכניקה? Ab? Abc? מה אתם אומרים? אני ממש צריך עזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך תלמד לעשות את הטכניקה אם לא תנסה?
תתחיל SS, ותלמד את הטכניקה, ככה כולנו עשינו. בנוסף לזה יש לך את הסרט של ריפטו שמסביר איך עושים את התרגילים להורדה ולצפייה אונליין כאן - http://www.israelbody.com/showthread.php?t=68490
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תראה את הסרט של ריפטו, תקרא את הספר, תצלם וידאוים ותעלה לפה כדי שנביא ביקורת ובסופו של דבר תהיה לך טכניקה טובה. יש אנשים שתופסים את זה יותר מהר יש כאלה שפחות. אם תראה את הוידאו של ריפטו על ההתחלה וגם תקרא את הספר אז יש סיכוי גדול שתלמד את זה מהר. אנשים שלקח להם שלושה חודשים ללמוד סקוואט זה אנשים שאחרי חודשיים רק ראו את הסרט של ריפטו וקראו את הספר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתחיל להתאמן בחדר כושר - תוכנית אימונים | B0dyBuilding | אימונים | 1 | 31-05-10 14:30 |
מתחיל להתאמן בחדר כושר-תוכנית אימונים שלי | smtp | אימונים | 0 | 06-11-09 12:23 |
תוכנית אימונים שקבלתי בחדר כושר מה דעתכם? | boris12 | אימונים | 8 | 24-08-08 20:56 |
,תוכנית אימונים לאחר חודש במכון...איך היא? | ROTEM_KARES | אימונים | 15 | 24-01-08 00:06 |
תוכנית אימונים בחדר כושר | guymir16 | אימונים | 1 | 11-06-07 06:51 |