|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
לאחר הגיינר שקנייתי והמאמרים שקראתי והמאזן החיובי שאני נמצא בו גרם לי לנסות לעלות משקלים בחלק הצלחתי בחלק לא אבל אני מרגיש תשוש בכל שעות היום ואני מבין שזה לא בסדר פעם הרגשתי מלא אנרגיה השאלה מה אני עושה עכשיו סוג של ריסט הכוונה אימונים יותר עדינים ושוב לעלות או משהו אחר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה אוכל וישן האימונים לא אמורים לעשות אותך עייף.
שני דברים שאני מכיר שגורמים לתשישות במהלך כל היום, גם כשישנים מספיק ואוכלים מסודר: 1.אכילה מוגזמת של סוכר (שמביאה לקפיצה של אנרגיה ואז לנפילה חדה שגורמת לתשישות). 2.לחץ נפשי (סטרסס). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אולי חלב שהתחלתי לשתות בליטר מקרטון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע גבר אני במצב בדיוק כמו שלך.. היום למשל לא היה לי חשק בכלל להתאמן. עשיתי את המשקלים שלי ופשוט חתכתי בחזרה רביעית במקום חמישי מרוב שאין לי חשק. וואלה אני ישמח לשמוע גם תשובה לשאלה הזאת. כי אני גם עכשיו עולה במשקלים הכל כמו שצריך רק בשבוע האחרון (חזרתי לבסיס אחרי חופש) אין לי חשק לאימונים. לדעתי זה חוסר חשק בגלל באסה או משהו. אני רוצה לנסות לשתות קפה לפני אימונים אולי זה יעלה לי את האנרגיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
גם לי הייתה בעיה דומה וכך התגברתי עליה: 1 - קניתי מולטיוטמין (פעם ביום בבוקר)+ אומגה 3(פעמיים ביום) + קואנזים q10 (פעמיים ביום) 2 - 45 לפני אימון קפה שחור (חזק מאוד, כשאני שוטה אותו, העיניים שלי "מתגלגלות") 3 - אוזניות עם מוזיקה "שעושה לי את זה" - מטליקה, סיסטם אוף אדאון, ראמסטיין וכו' - צריך להרגיש שאתה במלחמה, זה או אתה או הברזל 4 - כדי להתאמן עם חשק צריך לרשום את התוצאות על דף וכל אימון, לשבור את השיא של עצמך (אפילו ב 500 גרם) 5 - להימנע ממצבי לחץ, סטרסס ומצב רוח רע המיוחד כמה שעות לפני האימון. 6 - אחד התובנות החשובות ביותר בהצלחה באימון, זאת ההבנה ששם המשחק זה התמדה ועלייה הדרגתית. לא לצפות לשינויים גדולים תוך זמן קצר ובכך להימנע מאכזבות אישיות רבות. ואם יש לך את כל זה, ורק אם אתה אוכל באופן מסודר ע"פ תפריט תזונה מוכן מראש ומאושר ע"י תזונאי מקצועי, כולל תוכנית עבודה ברורה עבור לסעיף 7 7 - קריאטין מונו, 5 גרם פעמיים ביום
נערך לאחרונה על ידי BigWolf, 06-10-10 בשעה 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ריסט לכל התוכנית
אני מוריד קצת משקלים גם היום בחזה ושבוע הבא כבר גיינר חדש נקנה perfect3000 אולי קריאטין גם נבוא יותר מוכן ניתן לגוף כמה ימים להתאושש |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לגבי תרגילים רגלים ו"נעילה" ? | שחר | אימונים | 3 | 02-02-09 18:40 |
נפילה קטלנית | bigwave1 | פיתוח גוף-כללי | 4 | 01-04-08 15:56 |
חוויה לא נעימה, האם זה קרה למשהו? | dor_dru | פציעות ספורט | 5 | 15-02-08 15:57 |
מחסור באנרגיה | rbeny10 | תזונה ותוספים | 10 | 05-01-08 11:25 |
עוד נפילה כואבת... | tom5 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 25-06-07 03:37 |