|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() תמונות מאוד איכותיות, תודה.
כשהמצלמה מתקרבת רואים את השייפ האמיתי, מדהים איזה ייבוש ואיזו איכות שריר ברמות האלה. דרך אגב דקסטר ג'קסון מקבל יותר מידי כבוד מהשופטים לדעתי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להגיב !
תהנו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() במילה אחת פשששששש!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה אחרונה בהחלט-תרגיע ת'פה שלך
|
![]() תותח :$
תודה jay לקח בצדק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עוד דבר: הפרשן של השידור הישיר אמר שמרטינז מתקרב לרמה שלו ב 2007 "אבל המתחרים האחרים פשוט התקדמו הרבה יותר", לצערי אני ממש לא יכול לקבל את האמירה הזאת, מכל מה שראיתי ויקטור לא מזכיר את השייפ המטורף שהוא הציג בזמנו. הוא נראה הרבה יותר כהה, ופחות "גזור". אולי בשנה הבאה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מרטינז צריך לעשות שנה הפסקה מהאולימפיה בשביל להיות בשייפ לא נורמלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי שאחרי 2007 היה למרטינז פציעה קשה
מה קרה לו?
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בראנץ וורן מטורף
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
2010 Olympia Score Card! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 26-09-10 13:24 |
Road to the 2010 Mr Olympia-Jay cutler | orian baruh | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 26-01-10 07:04 |
Mr. Olympia 1993, 1994, 1998 - תמונות נדירות! | ThE HummeR | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 10-10-09 20:09 |
לקראת Mr. Olympia 2007-תמונות | SpitFire | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 12-09-07 22:15 |
Mr. Olympia and Silvio 5 weeks out-תמונות 5 שבועות ל-O' | MagneZium | פיתוח גוף תחרותי | 22 | 04-09-07 00:38 |