|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מכזה דבר אני חייב לחטב נכון?
http://img338.imageshack.us/img338/8268/dsc00310uh7.jpg http://img403.imageshack.us/img403/9559/dsc00311iv0.jpg למרות שאין לי מאסה אני לא יכול להישאר עם הכרס! כדאי לחטב? לנסות לעלות נקי? מה לעשותתתת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם אתה רוצה אפשר לחטב, אין אבל ממש לאן.. אולי להוריד קצת את הבטן..
אני יגיד לך את דעתי האישית - אם הייתי במצב שלך לא הייתי מתחיל להתאמן סתם ביזבוז זמן...
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזאת אומרת מתחיל להתאמן :S יענו לא היית הולך למכון כושר!? או לא היית עובד על חיטוב? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לא להתחיל להתאמן?! בטח שיתחיל... זה שלבנאדם אין מבנה התחלתי טוב זה לא אומר שהגנטיקה שלו גרועה... פותח הפוסט - אני מציע לך להתחיל עליה במסה (עדינה...אל תדחוף יותר מדי קלוריות על ההתחלה) תנסה לעשות את העליה שלך ללא עליה מיותרת באחוזי שומן ובפסח של שנה הבאה תעשה חיטוב ואז בקיץ תראה טוב... זאת דעתי בכל אופן - להתחיל חיטוב מהקיץ של השנה זה מיותר עם המסת שריר שיש לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה במסה, חיטוב אח"כ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נראה רזה פשוט אתה מבליט את הבטן החוצה ..
עזוב תעלה מסה עדיף לך אתה לא שמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחח באמא שלי שלא הבלטתי מה אני ילד קטן? :):):):) הקיצר אני לא רזה אבל גם לא הכי שמן! אולי בתמונה יצאתי ממש שמן אולי נשמתי או אני יודע מה הקיצר אני יקשיב לכם וימשיך עם מאסה וינסה לעשות נקי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תעלה במסה כי אם תעשה חיטוב לא ישאר ממך כלום...
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() מוטי יחיה איפה נעלמתה?
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() את כולה צריך להיות במאזן קלוריות נייטרלי והכרס תיעלם...או טיפ טיפה מתחת לניטרלי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הכי קשה לי ממש לחשב כמה קלוריות יש במה שאני אוכל...אני פשוט מרביץ ת'אוכל כמו משוגע :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() זה כרס זה? תאכל תאכל, תעלה במסה , עלי על תדאג
![]() |
#17 |
מנהל ראשי
|
![]() יכול להיות שזה רק אני... אבל נראה בתמונה שיש לך מבנה בית חזה קעור... יכול להיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אוקיי אז לכל האלה שיורדים על הידע שלי !! הידע שלי רחב! ואתם לא יודעים איך הייתי נראה לפני המכון!! חוץ מזה זה ממש חוכמה לרדת עלי שאני רפוי כל הגוף בלי פוזה ובלי שום תאורה אה? לא צריך יותר אני לא פותח פה אשכולות לא צריך את זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() ואל תתיחס לאנשים שאומרים לך דבר שהם לא מבינים מהחיים.
לכל אחד יש את הזכות לעסוק באיזה ענף ספורט שהוא רוצה ל הכבוד לך שדווקא שאין לך את הנתונים אתה הולך עם הראש בקיר לא מוותר ומתאמן. בהצלחה מן ![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שאין לו מבנה התחלתי שרירי זה אומר שהוא לא יצליח להתפתח כמו שצריך?:dry:
לך תדע אולי הוא יתחיל להתאמן תוך שנה הוא היה גם יותר גדול ממך הלוואי שהיה ככה ומה שאליאב אומר אני מסכים איתך במאה אחוז אבל מישהו פה אמר שתוכל 3 ארוחות ולא 6 טעה בגדול הוא צריך לאכול כל 3 שעות אבל לדחוף כמות קלוריות יותר נמוכה אבל לחלק את זה ל6 ארוחות!!!!!!!!!:dry: |
![]() |
![]() |