|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() למה כל מישהו נפוח וחטוב שאני רואה, וכמעט כל אחד שמתאמן בכללי אומר לי שלא לקבל עצות ותוכניות ממדריכים? ושהם לא יודעים? אני לא סותר אתכם, אבל אני פשוט רוצה לדעת למה. כי תכלס זה לא נראלי הגיוני שמדריך יעשה לרעתך. אפשר בבקשה הסבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מדריך זה איש מכירות
התפקיד שלו זה למכור לך מנוי וללמד אותך להתאמן בצורה הכי בטוחה שאפשר כדי למנוע ממך להיפצע, ההתקדמות הפוטנציאלית שלך לא מעניינת אף אחד עכשיו זה לא אומר שהמדריכים עצמם הם אנשים רעים, רובם לא מודעים לזה שזאת העבודה שלהם. שורה תחתונה, אם אתה רוצה ללמוד איך להתאמן באמת אתה צריך לעשות את המחקר והניסיון/טעייה בעצמך כמו שהרוב פה עשו.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() למכור אימונים אישיים ידידי
את המנוי הכוסית בקבלה מוכרת
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() פשוט מאוד הרמה של הקורסים בארץ היא לא גבוהה, אין לך עומק אמיתי בכל הנוגע לתוכניות אימון. רוב המדריכים יתנו לך תוכנית מתחת לבינונית העיקר שתרוץ איתך בבטחה. לא יכנסו איתך לעובי הקורה בכל הנוגע לתרגילים מסובכים אבל יעילים, כי הם בעצמם לא מכירים ויודעים איך ללמד אותך. בשביל 25~ ש"ח לשעה אי אפשר באמת להחזיק צוות איכותי ומקצועי באמת.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נאלץ להסכים עם ההודעה הקודמת. בעוד שחפרו לנו 30 שעות של אנטומיה ו-30 שעות של פיזיולוגיה ובסה"כ הרבה דברים שהם המסביב, את התכלס שזה תכנית האימונים העבירו בשעתיים-שלוש. לא שאני אומר שכל השאר לא חשוב, אבל בטח לא חשוב כמו בניית תכנית אימונים שכמעט עשו טובה שלימדו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מסכים איתך חלקית
הכוסית בקבלה בדרך כלל תשלח אותך "לעשות סיור" עם כוסית אחרת או עם מדריך בחדר כושר שהתפקיד שלהם זה למכור לך את המנוי, כשאתה חוזר אליה התפקיד שלה זה לסגור את העסקה אחרי שכבר עשו לך כמה סיבובים על הגריל. אני חושב שהרבה אנשים נרשמים פשוט כי הם נהנים מהיחס שנותנים להם בהתחלה, הם חושבים שזה ישאר ככה לאורך כל הדרך.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא, גלעד, שלא נכון להכליל. אם אתה מכיר מישהו שהוא דביל זה לא אומר שגם אח שלו דביל או שההורים שלו דבילים. יצא לי להכיר מדריכים מעולים, ויצא לי להכיר מדריכים מתחת לכל ביקורת (אני זוכר שראיתי תוכנית שמדריך כתב; הוא נתן יותר סטים לטרייספס מאשר לחזה :0 )
כמו שלפעמים לפני שהולכים לרופא מומחה מחפשים המלצות ממכרים לגבי איזה רופא ממש טוב ולמי הכי כדאי ללכת, כך גם כשאתה עושה מנוי אפשר לרחרח עם מי הכי כדאי להתיעץ.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי .. 99 אחוז מהמדריכים שכן יש להם קצת מושג זה אלו שהיו מתאמנים לפני כן ויש להם קצת רקע וניסיון שאותו רכשו לבד עם השנים ..
אני הכי שונא מדריכים שחושבים שהם יודעים מספיק בשביל ללמד אותך... וכל הזמן באים לתקן אותך... אני בניתי לבנאדם שמתאמן אצלי תפריט תזונה אז אחד המדריכים שמע את זה התחיל להתווכח איתי שאני לא תזונאי ובאיזה אחריות אני רושם לו תפריט תזונה... אז אמרתי לו נו ותראה ב-3 חודשים האלו איך הבנאדם התפתח .. אז המדריך אומר לי ברור הוא עובד איתי כבר שנה אני מכין לו תוכניות ועוקב אחריו . ![]() ![]() ![]() ![]() לא פלא שמתאמנים חוזרים עם דלקת בכתף .. מאז הוא לא מדבר איתי אפילו |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה : מדריכים לא מצליחים להחזיק משרה של מדריך חדר כושר לאורך זמן | nirbj | פיתוח גוף-כללי | 32 | 24-08-09 00:14 |
קורס מדריכים בכירים ומאמן כושר אישי | nirbj | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 14-08-08 01:21 |
אחחח מדריכים כושר זה דראקק....... | israel2290 | תזונה ותוספים | 20 | 08-11-07 14:24 |
מדריכים בחדר כושר | gabi3 | אימונים | 5 | 10-05-07 20:00 |