|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
נציג חנות ישראלבודי
|
![]() הי חבר'ה'
עלה לאתר מאמר חדש, המאמר סוקר את סוגי החלבון הקיימים בשוק ומפרט עליו בצורה דיי רחבה(עד כמה שניתן במאמר אחד). לכל החבר'ה החדשים, מומלץ בחום לעבור ולקרוא את המאמר. לותיקים שביננו, יש במאמר מס' אלמנטים שאולי יחדשו לכם כמה דברים(ערך VB, חלבון פרומינה, הגדרות מושגים וכו וכו וכו...) מומלץ לכולם בחום! סוגי חלבון - כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לאכול...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאמר מעניין, לא מחדש לי הרבה, רק מספר דברים.
קצת ארוך, קראתי אותו בחפיף, אני יקרא אותו ברצינות כשיהיה לי כוח =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אחלה מאמר גל מסכם טוב הכל שיהיה ברור , מקווה יחסוך הרבה שאלות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() מאמר מעניין מאוד אבל יש חלק אחד שלא הבנתי,החלק האחרון.
"על מנת שזה יקרה, אנחנו צריכים לאכול פחמימות בכמות של מעל 100% ממה שהגוף שלנו צריך וגם אז זה יקרה רק כאשר מאגרי הגליקוגן מלאים. לאדם ממוצע מדובר בצריכת 700-900 גרם פחמימה ליום במשך כמה ימים ברציפות! " הכוונה שלך פה זה שעודף החלבונים לא יהפוך לשומן אלא אם כן יתרחש המקרה שכתוב למעלה? ובחלק עם הביצים,למה צריך להפריד בין החלבון לחלמון? מה הבעיה לאכול את שניהם,זה משנה את האפקט של חלבון הביצה? ועוד שאלה,שלא קשורה למאמר,אבל כן קשורה בסוג מסויים של חלבון. החלבון טיטין: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...98%D7%99%D7%9F לפי מה שיצא לי לקרוא בקישור הזה,זהו חלבון עצום! שמכיל יותר מ20 אלף חומצות אמינו. האם הדבר הזה אמיתי? ואם כן,כיצד אפשר לצרוך אותו? חוץ מזה,תודה רבה לך,המאמר היה מעולה וחידש לי הרבה.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() לגבי השאלה הראשונה, עודף חלבון יהפוך לשומן כאשר התנאים האלה מתקיימים.
לגבי הביצה, בחלמון יש המון כולסטרול, אני מעדיף להתייחס להמלצות של צריכת 300 מ"ג ביום, למרות שיש כאלה שיחלקו עלי. בעקרון אפשר לחרוג ל-2 חלמונים ביום. אבל אני מאלה שנגד לאכול 5-6 חלמונים ביום. החלבון טיטין (יחד עם אקטין,מיוזין,טרופונין וטרופומיוזין) הוא חלק ממערך ההתכווצות של שריר. אתה צורך אותו כשאתה אוכל שריר, כלומר בשר. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מאמר מחפיר. רמה מאוד נמוכה. ביזיון. תתפטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פפפחחחחחח היית מת להיות פאניק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() עכשיו סיימתי לקרוא את המאמר .. אחלה של מאמר
אז בעצם מה שאתה אומר שזה לא כל כך משנה כמה חלבון אני אוכל בארוחה נכון? בעצם אני יכול במקום לקחת 2 סקופים של אבקת חלבון פעם בבוקר ופעם בערב לקחת נגיד בארוחה אחת 2 סקופים ביחד?(לפני השינה, אחרי אימון או בבוקר..) פשוט לשים בשייקר 2 סקופים במקום להתחיל לחלק למלא ארוחות? ועוד שאלה.. עשיתי חישוב ואני צריך 160 גרם חלבון ויוצא לי להכניס 140 בערך ועם אני מחשב גם חלבון לא מלא יוצא לי סביבות ה200 אז זה בסדר או שאני צריך לדאוג שחלבון מלא יגיע ל160? נערך לאחרונה על ידי Cuba, 14-07-10 בשעה 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() בעיקרון נכון. תמיד מומלץ לחלק את מנות החלבון לאורך היום כדי לשמור על רמה אנרגטית קבועה,
אבל בעיקרון הכי חשוב זוהי כמות החלבון היומית. בד"כ נהוג לחשב חלבון מלא (לפחות אצלי) אבל יש כאלה שיחלקו עלי. גם 140 גרם חלבון מלא זה בסדר למי ששוקל 80 ק"ג. אל תשכח שלעתים יש חריגות למעלה או למטה. סה"כ בסדר גמור.
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מאמר מעולה ממש סיכמת הכול בצורה יפה ממש נהנתי לקרוא אותו ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאמר חדש באתר! הכבד - כל מה שאתם צריכים לדעת | zivgin | תזונה ותוספים | 7 | 16-05-10 22:43 |
מאמר חדש באתר - סוגי פחמימות- האמת הכימית והפיזיולוגית מאחורי השמועות | zivgin | תזונה ותוספים | 0 | 08-05-10 20:03 |
מה שרציתם לדעת לגבי הלב שלכם | Dr. Muscle | אימונים | 4 | 08-09-08 17:18 |
מאמר מעניין מאוד מt-nation על סוגי תוכניות אימונים | ThaiB0X | אימונים | 4 | 13-08-07 22:57 |
הכל על קריאטין - כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול. | אליאב | תזונה ותוספים | 11 | 09-12-06 13:41 |