|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו, כרגע אני רוצה לעצב את הרגליים שלי, שיהיו מעט יותר מעוצבות ויפות, אבל אני לא רוצה לנפח אותם. באיזה טווח חזרות מומלץ לעבוד ובאיזה עצימות, כדי "לעצב" אותם?
תודה רבה לעונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קיבינימט, אין דבר כזה לעצב/ניפוח
![]() באחוזי-שומן נמוכים השריר נראה יותר "מעוצב":dry:
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שלא ניתן לעבוד על עיצוב וכד', אלא להגדיל בלבד. הכוונה היא איך לתת לרגל להתחזק בעיקר ולא להתנפח, באיזה טווח חזרות צריך בשביל זה? ולא מצד של בודי בילדר, אלא שיהיה יותר כוח בריצות וכד', יותר כוח מתפרץ. וכמובן שיהיה בלי פציעות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() בקיצור דיברו על זה פה תריץ עוד חיפושים......
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני יסביר את עצמי, ומה המטרה שלי. בעיקרון יש לי רגליים די גדולות, גם אם זה ביחס לפלג גוף עליון, אני רוצה להקטין אותם או לפחות לעצור את הגדילה שלהם, אבל עדיין שישארו חזקות כמו שהם. יש רעיונות? יש בעצם את האפשרות לא לעבוד עליהם בכלל, שככה הם גם יקטנו לאט לאט, בעיקרון אני לא רוצה את החוזק שלהם בשביל להרים דברים, אלא יותר לאירובי, ספרינטים וכד'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט אל תעלה במשקלים, תשאר עם המשקל שבו אתה יכול לעשות 12 חזרות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אם אני נשאר על המשקל, שכרגע הוא עושה לי גירוי בשריר, השריר ימשיך לגדול, עד שזה יפסיק לעשות לו גירוי. כרגע אני גם ככה עובד ב12 חזרות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה כוח תעבוד בטווח של 1-6 חזרות לסט
![]() |
#10 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בשביל שהרגליים שלך "יהיו טובות" לאירובי - אתה צריך לעשות אירובי, וניתן לעבוד גם בטווחי חזרות גבוהים למטרת סיבולת שריר, מעל 20-30 חזרות. בשביל שהרגליים שלך יהיו טובות לספרינטים - אתה צריך לעשות ספרינטים, וניתן לעבוד על כח מתפרץ בעזרת ספיד סקוואט (למשל). ציטוט:
בשורה התחתונה, האימון משקולות כשלעצמו, לא יכול לגרום לשריר לשנות צורה בשום אופן. כל מה שהאימון עושה זה לשלוח מסר לשריר שאומר "תגדל", זה הכל. בזמן שאתה לא מתאמן, אתה אוכל והשריר גודל. באיזו צורה השריר יגדל זה כבר תלוי בגנטיקה שלך. |
||
![]() |
![]() |