|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() אהלן,בן דוד שלי ואני מתחילים ss ביחד אבל ש לו בעיה שהמאמן בחדר כושר אצלו אומר לו שזה פוגע בגביה ובגדילה,אני בעצמי מבין שזה חרטה וזה הוכח מדעית כבר אבל הוא רוצה להיות רגוע שאנשים מקצועיים יגידו לו שזה בסדר אם אפשר איזה מחקר/מאמר של מישהו מוסמך ..
הבעיה היחידה שיש לי עם התרגיל הזה שהוא באמת מסוכן וצריך להיות בו מרוכז 200% ואפילו נשימה לא במקום יכולה לגמור את הקרירה,האם יש דברים שחייבים להיות מרוכזים בהם בזמן הפרס או דברים שיכולים לעזור לי להמנע מסיכונים? מקווה לתשובות ברורות ולא לספאמים והסטלבטיות ,השאלה הראשונה קצת ברורה ודפוקה אבל אני צריך להרגיע את הבן אדם שהמאמן שלו מציק לו על זה והוא צריך "הוכחה".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לחיות בסרט... ותגיד לבן דוד שלך שהמדריך שאמר לו את זה הוא מטומטם.
בגדול - פרס זה אחד התרגילים הכי טובים שיש לגוף האדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שום תרגיל לא יפגע לך בגדילה אם תעשה אותו נכון. אגב הגזמת, מ"נשימה לא נכונה" בתרגיל, לא תיגמר לך כל הקריירה חחח. זה מטומטם לחשוב ככה. פשוט תקפיד לעשות את התנועה הנכונה עד כמה שניתן וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() כן זה היה מטאפורה,בכל מקרה זה תרגיל מסוכן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כל תרגיל חופשי יכול להיות מסוכן אם עושים אותו בצורה ממש לא נכונה. אם אתה עושה את התרגיל בצורה נכונה, אין לך ממה לדאוג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() האם יש דברים שחייבים להיות מרוכזים בהם בזמן הפרס או דברים שיכולים לעזור לי להמנע מסיכונים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה שהמוט יהיה כמה שיותר קרוב לפרצוץ ותנעל מאחורי הראש כאילו קח תגב טיפה אחורה ואז אחרי שהמוט עובר את הראש קח את הגוף טיפה קדימה.
תראה סרטונים של ריפטו ביוטיוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אחי כנראה יש לך בעיות חמורות בטכניקה
התרגיל לא אמור להתבצע כך: ![]() שים לב שהוא לא מרים את המוט עד הסוף ולא נכנס מתחתיו לעומת זאת , בביצוע כאן ![]() העבודה הרבה הרבה יותר נקייה , ולא מתבצעת חצי תנועה |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מכון פוגע בגדילה? | arad muallem | פציעות ספורט | 9 | 09-03-09 17:22 |
מכון פוגע בגדילה? | arad muallem | אימונים | 5 | 07-03-09 14:19 |
אי אימון רגליים פוגע בגדילה? | GT707 | אימונים | 26 | 05-08-08 12:52 |
לחיצת כתפיים, בריא או פוגע בגדילה? | DivarX | אימונים | 21 | 23-05-08 16:56 |
חומר שמוכיח כי הרמת משקולות לא פוגע בגדילה | sagi10 | פיתוח גוף-כללי | 15 | 19-03-08 22:59 |