|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו מרוב ההליכות והעמידות והעומס שאני לא רגיל אליו (פשוט עמדתי מלא על הרגליים לא היה מאמץ כלשהו אבל העמידה על הרגליים )
אז עוד שמה היה לי כאבים חזקים בכף הרגל וחבשתי עם תחבושת אלסטית את כף הרגל , עכשיו אני כבר בבית ועדיין הכאבים חזקים ועכשיו קמתי משינה ופשוט אני לא יכול לדרוך על כף הרגל זה ממש חמורר לדעתי , וגם מקומות שאני נוגע בהם כואב כמו נקע כזה בכל מיני מקומות(כריות כף הרגל העצמות שם , קצת מעל הקרסול , גב כף הרגל כאילו החלק העליון לא זה שדורכים עליו) מה עושים ומזה אמור להיות ?
![]() |
#2 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() היה לי כזה בגדנ"ע, כאב רצח
זה עובר אחרי כמה ימים לחלוטין(עבר לי אחרי יומיים, לא זכרתי בכלל) זה לרוב כנראה בגלל שלא היה לי מדרסים, שם לב
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא שברי מאמץ אולי?
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() האם הכאבים עדיין קיימים? התפשטו למעלה לשוקיים? נשמע כמו עומס יתר עם תמיכה לא מספקת לקשתות כף הרגל.
באם עבר - לחשוב טוב טוב על סרגל מאמצים יותר מבוקר למנוע הישנות של הנ"ל בעתיד. יש לבדוק נושא של קשתות כף הרגל ושקול נעל מתקנת ו/או מדרסים. עדכן עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים במפרק יד ימין | Scylla | פציעות ספורט | 3 | 22-10-09 22:33 |
בדיוק חודש אחרי התחרות. | hell | פיתוח גוף תחרותי | 38 | 17-10-08 05:42 |
אחרי שנה בדיוק ועליה של 11 קילו | BENQ | גלריות הגולשים | 23 | 21-08-08 11:15 |
האם גם לכם קרה/קורה כאבים במפרק כף היד כשאתם עובדים עם מוט בבנץ פרס?? | Rm3 | אימונים | 25 | 08-03-07 00:39 |