|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד ואני בתקופת מסה עכשיו אני על 16 15 אחוז שומן עכשיו אחרי כמה חודשים אני אמור לעשות חיטוב נגיד אחרי חצי שנה (מתאמן מתחיל).
הבעיה היא שאני לא צברתי מספיק מסת שריר בכול התקופת מסה הזאת. אז מה הסיבה שאני לא ימשיך במסה ויעלה לאט לאט במסת שריר ושומן למה פשוט לא למשוך את תקופת המסה עד שתראה שואללה המסת שריר מספקת אותי עכשיו אני יעשה חיטוב. כי אני רואה פה אנשים שעשו כמה תקופות מסה וחיטוב בחיים שלהם למה זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() *אורך תקופת המסה זה אינדיבידואלי, כל אחד בהתאם למטרותיו ולהישגיו במשך הזמן המסויים הזה, בגלל שאתה על אחוז שומן גבוה יחסית אתה יכול לעשות חיטוב קצר בשביל להתיישר טיפה ואז להמשיך מסה נקייה ואינטנסיבית.
* יש אנשים שעושים כמה תקופות מסה וחיטוב בדיוק בגלל הכוכבית הראשונה, יש להם מטרה מול העיניים וקשה להגיע אליה בלי לצבור שומן בדרך, לעומת זאת יש אנשים עם משמעת ברזל שלא יגעו בשום דבר שיגרום להם לעלות בא.ש במסה, והם יכולים למשוך את המסה גם שנה ורק אז יעשו חיטוב. * אם תביא נתונים שלך ואולי תעלה תמונה בטוח שתקבל הרבה תגובות מאנשים שמבינים ויוכלו לייעץ לך מה עדיף לעשות בנקודה זו.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לא להיות רציני?
אני עכשיו במסה, מעיד על עצמי שקשה לי לעמוד בפני פיתויים כמו כוס קולה פה ואיזה פסק זמן שם...גלידה מדי פעם, קשה לי להגיד לא לכן אומנם עליתי במסת שריר אבל יש לי כרס שלא הייתה לי לפני כן, לעומת זאת חבר טוב שלי שמתאמן איתי מאוד קשה עם עצמו גם במבה הוא לא אוכל במסה כי היא מכילה קצת סוכר, הוא לא שתה שום דבר מלבד מים מינרליים בחצי שנה האחרונה, והמסה שלו מתוכננת לעוד חודשיים בעוד אני מסיים אותה עוד שבועיים כי קשה לי כבר עם הכרס הלא יפה הזו, הוא במסה ועדיין רואים לו את הריבועים...זה ההבדל
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אוהב את המושגים "נקייה" ו"מלוכלכת". לכל אחד יש גנטיקה שונה,הגוף של כל אחד מאיתנו צריך מס' קלוריות שונה על מנת לעלות בשריר. פשוט כל אחד צריך למצוא את האיזון של עצמו. אני לדוגמא לא עולה במשקל אם אני לא בפלוס קלוריות של 1000 מעל המאזן ואחד אחר יכול לעלות כמוני ב400 קלוריות מעל המאזן. פשוט תלמד לקורא את הגוף שלך ותראה איפה אתה מוצא איזון של עליה טובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שאתה אומר נכון ב100%, אבל זה לא סותר אפילו טיפה את מה שאמרתי. נקייה ומלוכלכלת זה גם מושגים שאני לא מרבה להשתמש בהם אם בכלל אבל מה לעשות שמה שהמושגים האלה מייצגים הוא נכון, אם תאכל דברים מסויימים כנראה שתעלה בא.ש ואם תמנע מהם ותאכל דברים אחרים תוכל גם במסה לשמור על א.ש נמוך (עד כמה שאפשר).
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() הכל נחמד בסופו של הדבר, אבל אנחנו לא בדיוק יודעים כמה הגוף שלנו צורך אנרגיה.
אתה יכול להביא נוסחאות והסברים לגבי תהלכים פיזיולוגים אשר קורים בגוף אבל להגיע למאזן מדויק בכל יום זה כמעט בלתי אפשרי. לאנשים בלי גנטיקה טובה יותר(חילוף חומרים בגוף וכו') יותר קל לשמור על תזונה נכונה. אני מכיר בן אדם שאוכל הכל בלי עין הרע מידי פעם עושה ספורט ויש לו א.ש. נמוך (וזה גם מהילדות שלו ללא שינוי) לגבי עליה במסה, הגוף מאימון לאימון בונה את עצמו מחדש. איבוד האנרגיה באימון היא מאוד נמוכה יחסית לעומת תהליך היתוששות של הגוף(בנית השריר וכו'). לאכול טוב ולאכול נכון. להפחית פחמימות וכן להגדיל את הקלוריות/אנרגיה של התפריט בלי להתחשב באם אתה תעלה במשקל או לא. בוודאי לא להגזים ולאכול 6k קלוריות למתאמן מתחיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לא הבנתם את הנקודה
בואו נגיד ככה שהמקסימום אחוז שומן שזה הגבול של המסה נגיד 20% אבל אני לא מרוצה ממסת השריר שצברתי בתקופה הזאת אז מה עלי לעשות בעצם? לחטב עד 10% ואז שוב להרביץ מסה? למה פשוט אי אפשר נגיד לאכול קצת פחות ככה שהמאזן הקלורי נגיד יהיה נטרלי ואז להמשיך ולעלות במסת שריר בלי לעשות את התקופת חיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נתקעתי עם המסה | mantana | תזונה ותוספים | 13 | 28-10-09 22:32 |
לסיים את המסה? | שושו השועל | גלריות הגולשים | 49 | 01-07-09 23:11 |
לוג המסה שלי d: | גד"שניק | לוגי אימונים | 20 | 09-01-09 17:54 |
אימוניי אירובי (מתי לעשות?, מתי מומלץ?, איפה לעשות?) כנסו בבקשה! | Guy_Malka | אימונים | 2 | 25-02-08 15:04 |
תפריט המסה שלי | Gootche | תזונה ותוספים | 12 | 02-05-07 20:42 |