|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שוב חזרו לי הכאבים בגלל שהתאמנתי אני בטוח בשק איגרוף ומכמה תנועות לא נכונות כנראה אבל בכל מקרה הכאבים תמיד חוזרים ולא נעלמים סופית. אני לא יודע מה לעשות עם זה בינתיים אני מקבע את זה ושם וולטרן מוריד את הקיבוע בלילה ואיתו בשאר היום לא יודע אם יש שיפור, בינתיים לפי המצב אין שום שיפור ואפילו החמרה מהיום הראשון ודלקת זה לא נראה
אשמח מאוד אם הדוקטור יתן לי תשובה זה ממש מרתיע אותי ואולי תוהה שעכשיו זה לא יעבור לתמיד. תודה
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
ראשית - אין מה לעשות וכמה שזה מעצבן - בשלב האקוטי, כלומר בשלב שהכאב חריף - לא להתאמן וליצור פעולות שמגרות את הכאב המדובר!!! כאשר אנחנו מתאמנים אנ-אירובי בתוך מעגל של כאב מתגבר - אנחנו לא משפרים את יכולותינו וחופשים את עצמינו לפציעות. שנית - הטיפול הסימטומטי שנקטת הוא טוב (חבישה ו-וולטרן). כמובן לשלב עם זה קירור. היכן בדיוק כואב לך? באיזה מנח של שורש-כף-היד זה מתעורר (כפיפה/פשיטה=יישור)? עדכן.. עופר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אממ לא יודע איך בדיוק להסביר אבל נראה לי שפשיטה כאילו שגב היד לכייון התקרה וכף היד לכיוון הרצפה שכאילו אני מותח אותה ללמעלה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי היום אצל אורטופד יכול להיות שהיה לי כמו אצלך אצלי גם כאב בשורש כף היד ונוצרה גולה כשאני מכופפת את היד
האורטופד אמר שזה יותר מידי עומס על בכף יד ואז נוצרת הגולה הזאת אבל זה לא מסוכן וכדי למנוע את זה צריך לכבוש תחבושת לשורש כף היד.. זה מה שקרה לי אולי זה דומה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן רק שלי אין את הגולה והכאב מיום ליום חולף אבל הקטעשאני לא רוצה שבכלל זה יהיה..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי זה חולף ואז שוב פעם חוזר.. תנסה לשים תחבושת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() באם הפיתרונות השמרניים הקלסיים שכבר ניסית (קרח, וולטרן, חבישה וכו') אינם עוזרים ואתה לא מעוניין בפיתרון פולשני יותר (כדורים אנטי דלקתיים למיניהם, זריקות) - יש מקום לטיפולי פיזיותרפיה להעלמת הבעיה.
עופר
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים במפרק יד ימין | Scylla | פציעות ספורט | 3 | 22-10-09 22:33 |
כאבים במפרק כף היד והאמה | chaotic | פציעות ספורט | 3 | 04-09-09 21:27 |
כאבים קלים במפרק ומיתפש לי לכף היד | menib13 | פציעות ספורט | 4 | 22-07-09 07:22 |
שאלה לד"ר , כאב חזק במפרק יד ימין בעצם המחברת את הכף יד | digidigi | פציעות ספורט | 3 | 05-05-09 22:16 |
כאבים במפרק כף היד | solomoniko | אימונים | 5 | 07-04-07 18:20 |