|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מאיזה מאכלים כדיי להימנע בחיטוב?
חוץ מפיצה וכל אלה שזה כולם יודעים, יש עוד דברים שכדאי לגמרי להימנע מהם? פיתות?, מלפפונים חמוצים?, חומוס? (כפית-2 כפיות לא יותר הכוונה).... ועוד דברים שעדיף להימנע מהם לגמריי תכתבו. ועוד שאלה שלא קשורה למה שכתבתי למעלה: לפעמים אני קם אחריי 12 בצהריים שאין בית ספר אז כאילו יוצא שאני מדלג על ארוחת בוקר..? מה לעשות במצב כזה? לאכול בדיוק שאני קם ואז כמה שעות אחריי לעשות עוד ארוחה או שלדלג על הארוחת בוקר? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אין מאכלים מיוחד שאסור לאכול בחיטוב .. אתה יכול לאכול מהכל כל עוד אתה שומר על הערכים שלך ואתה נמצא במאזן קלורי ששלילי
שאתה קם מאוחר או שתתחיל לאכול רגיל את הארוחה הראשונה שלך ותמשיך ככה עד הלילה ותסיים בארוחה האחרונה או שתאחד שתי ארוחות ביחד בקיצר לא משנה איך תאכל העיקר שבוסופו של דבר בסופו של יום אכלת את הערכים שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב,לך תקרא קצת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה: איך להימנע מעלייה במשקל אחרי ניתוח | אור55 | תזונה ותוספים | 3 | 18-01-08 01:34 |
דלקת בבורסת הכתף:טיפולים ואיך להימנע | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 2 | 24-09-07 13:09 |
דלקת בטרייספס:איך להימנע והדרך לטיפול | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 0 | 17-09-07 07:13 |
לאיזה מאכלים ניתן להוסיף אבקות חלבון? | Tomti | תזונה ותוספים | 9 | 09-02-07 14:33 |
תוכנית תזונה וכושר כדיי לגבוה | Sinai11 | פיתוח גוף-כללי | 30 | 03-01-07 20:57 |