|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב קניתי תגיינר הזה ולא ממש הבנתיי בדיוק צריך לשתות ! יש בפנים את הסקופ ועל האריזה כתוב ש4 סקופים זה מנה *-זה יכול להיות?
ועוד משהו כתוב גם שאני צריך לשתות בבוקר או בערב מנה[4 סקופים] וישר אחרי אימון עוד 4 סקופים מישהו פה יכול להגיד לי אם זה נכון?? מי שלא יודע שלא יענה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זו המלצה.
מנה אחת (4 סקופים) ביום אמורה להספיק,במדיה ואתה אוכל טוב לפי תפריט(אם יש לך תעלה כאן לאתר ונביע את דעתנו,אם אין לך תנסה להרכיב ואנחנו נגיד לך מה לשפר). כעקרון, תבדוק כמה אתה שורף במנוחה מוחלטת בחשבון הוצאה קלורית באתר הרשמי,את התוצאה תכפיל לפי מידת הפעילות שלך ב 1.2-1.4. זהו מה שאתה שורף ביום שלם. ע"מ להיות במאזן קלורי חיובי ולעלות במשקל עליך לאכול +500 מההוצאה היומית. בגדול התפריט אמור להיות מורכב מ- חלבונים:x2 ממשקל גופך. שומן:x1 ממשקל גופך. פחמימות:כל השאר. בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי התפריט שלי זה מה שהראתי לך ! וזה הגיוני לשתות 8 סקופיםביום? שזה 2 מנות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fat bastard
|
![]() 4 סקופים בהחלט נחשב למנה.
אתה מקבל שם בסביבות ה550 קלוריות, 25 גרם פחמימה ובערך 100 ומשהו פחמימה. כמובן שאתה יכול לפצל את זה לאיך שבא לך כל עוד זה מתאים לך לתפריט תזונה. אם יש לך עוד שאלות אתה יכול להרגיש חופשי גם להתקשר לחנות לשאול 1599-500-590 בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Serious ProGainer V.S Serious Mass | aabbcc | תזונה ותוספים | 12 | 09-12-09 23:59 |
שאלה|גיינר perfect 3000 גיינר טוב? | yishai | תזונה ותוספים | 8 | 17-06-09 11:43 |
גיינר | Vermuth14 | תזונה ותוספים | 3 | 30-05-09 16:33 |
אופטימום גיינר \ הביווייט גיינר | look | תזונה ותוספים | 2 | 27-04-08 19:48 |
גיינר זה זול.... | Lord Wolfang | תזונה ותוספים | 3 | 18-07-07 18:22 |