|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה אני לא מתאמן בחדר כושר אני מתאמן לקראת הצבא (ריצות ) ואימוני כח (כח מקבילית שכיבות סמיכה )
הבעיה שלי כזאת בריצות אני מתקדם יפה כרגע אני רץ 8 ק"מ ב 35 דקות... הבעיה שלי היא בכח אני תקוע כבר הרבה זמן על אותו מספר חזרות ואני לא מצליח לעלות עוד חזרות מה שניסתי עד עכשיו זה לעשות הפסקה קצת מאימונים ולחזור להתאמן ושזה לא עזר ניסתי להוסיף יום לאימונים ושזה לא עזר להוסיף סט נוסף בכל תרגיל... אני עובד באימונים של מקסימום עליות ... אני כרגע לא במצב כזה טוב שתי סטים של מתח סט ראש 20 מתח סט שני 16 מתח סט שלישי לא משנה בכל התרגילים אני לא סופר אני רק עושה את התרגיל לאט ומלאה עד הסוף בישביל שכל השריר יעבוד (מישהו הציע לי את זה לאחרונה אני מנסה את זה) מקבילית סט ראשון 24 סט שני 20 שכיבות סמיכה סט ראשון 33 סט שני 30 מצטער על החפירה מקווה שהייתי מובן ותודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תעלה משקלים במקום חזרות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע קצת מוזר.. ל20 מתח ו24 מקבילים אתה צריך לעשות לפחות 60+ שכיבות שמיכה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה אחי .. התזונה בסוף זה מה שיקבע עם תצליח להרים יותר משקלים
תאכל טוב תגדל טוב! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לרוץ תתחיל להתקדם במשקלים ..
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותעבוד עם תוכנית אימונים מסודרת. בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא הבינו אותי טוב...
המטרה שלי היא להיות מוכן ליום סירות ולגיבושים .... אניי לא יכול לוותר על ריצה כי זה חלק גדול מהדרישות בצבא ואני לא עובדד בחדר כושר ... לגבי משקלים ניסתי פעם לעבוד עם משקל על הגב לעשות את הסטים שיש עלי תיק עם משקל עדיין לא השתפרתי בכמות העליות מה שכן ניראה לי נכון לגבי זה התזונה... ננסה להגדיל את התזונה... לשים דגש יותר לחלבונים או לפחממות או לשניהם? לגבי זה שכתב שמוזר שאני עושה מתח 20 ומקבילית 24 ושכיבות סמיכה לפחות 60 כן פעם הייתי פחות מקפיד על תנועה ואז היה מצב שעשיתי 55 שכיבות סמיכה אבל היום אני עובד עם מישהו והעירו לי שאני לא עושה תנועות מלאות אז עכשיו אני מקפיד על תנועה מלאה ולכן המספר כזה קטן ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף אוכל
|
![]() |
![]() |