|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני משתמש בתוכנית מהאתר הבא - http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA...8%D7%95%D7%91/
התוכנית הראשונה, "AB ארבע פעמים בשבוע – חיטוב ". התוכנית טובה? משום מה היא מרגישה לי קצרה מדי (כלומר, אני מסיים אותה מהר)... שאלות בקשר לחיטוב: לא אמורים להוריד משקלים נכון? אני המשכתי להתאמן עם המשקלים שאני רגיל אליהם. האם אפשר בכל זאת להתחטב ובאותו הזמן לגדול גם במסת השריר? תודה רבה חברים! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. או שאתה בחיטוב או במסה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר רק אם זו הפעם הראשונה שנכנסת לחד"כ וגם אז לתקופה קצרה יחסית
תוכנית טובה נערך לאחרונה על ידי Rosenrot, 28-10-09 בשעה 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, תודה חברה.
היום התייעצתי עם המאמן במכון, הוא הביא לי ולחבר שלי תוכנית שלטענתו מותאמת גם לחיטוב וגם למסה. התוכנית מבוססת על זה שכל יום עובדים רק על דבר אחד אבל במרוכז, למשל יום חזה, יום גב, יום כתפיים, ויום ורגליים. בכל אימון עושים בנוסף גם יד קדמית, אחורית, ובטן. היום התחלנו עם החזה, משהו כמו 6 תרגילים שונים, שבכולם עשינו 10 חזרות למשך 4 סטים, ולאחר מכן סטים ליד קדמית, אחורית ולבטן - קריעת תחת רצינית - לקח לנו משהו כמו שעתיים. מה אתם אומרים על התוכנית הזאת? הגיונית? טובה? אני לא מתחיל, כמעט שנה הייתי עם abc, לאחר מכן fbw, ולאחרונה ab שמתאים לי בול כי התחלתי 4 פעמים בשבוע במקום 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אסור לפרסם פה אתרים מתחרים. הייתי ממליץ לך לערוך את ההודעה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה מעולה, מחר אני מתאמן בבוקר, ולא יודע אם להמשיך בתוכנית שהמאמן נתן לי או להמשיך בתוכנית שהבאתי בהודעה הראשונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אחת התוכניות הכי גרועות שהביאו פה... להתאמן חזה / גב / רגליים / כתפיים רק פעם בשבוע ואחורית / קדמית / בטן - 4 פעמים בשבוע. מעעבר לזה - 4*6 סטים לשריר גדול = 24 סטים... רק אם אתה על חומרים ואתה מתחרה אולי אולי זה יהיה אפקטיבי ורק לרגליים אם כבר. שלא נדבר שיש עוד אחורית קדמית ובטן אחרי זה.
|
![]() |
![]() |