|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התחלתי להתאמן לפני חודשיים,
קראתי מאמרים על תזונה, קניתי אבקת חלבון, הבנתי שזה שזה לא מספיק, צריך לאכול! אין לי זמן לזה. אני צריך תפריט שמכיל כמה שיותר תוספי תזונה! חטיפים, אבקות, לא משנה... אין לי בעיה של תקציב. אני בן 26 שוקל 72, את האימונים שלי אני מבצע 4 פעמים בשבוע בשעה 13:00 צריך לציין שאני קם ב- 11:30 בערך. (חיים של בעל מועדון) ומה שאכלתי עד עכשיו לפני אימון היה עוגייה, קפה ושייק חלבונים. המלצות על תוספים, לפני אחרי ובאמצע... תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עדיין תצטרך לאכול.
אגב בעל איזה מועדון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תכין שייקים
ועוד משהו עדיף לאכול ג'אנק מאשר לא לאכול בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שמע בתור אחד שחי בשעות שלך אם לא שעות יותר משוגעות (ברמן, הולך לישון ב7 קם ב4) אני דוחף לא מעט אוכל, אז אומנם זה נראה לך בלתי אפשרי אבל זה אפשרי והרבה מעבר לכך.
אם יש לך מטבח במועדון תמיד אפשר להכין לך משהו לאכול שזה פותר לך בעיה להביא אוכל מהבית. אני אגיד לך את השיטה שלי כאחד שחי גם בלילה- שייק על הבוקר (ברגע שאני קם) אחרי שינה ארוכה, לאחר שעה-שעתיים אוכל ארוחה טובה שאני יכול לאכול (בבוקר אין תיאבון אמיתי). לעבודה אני לוקח סנדוויץ'... שום בעיה בכלל. אוכל לפני העבודה, באמצע העבודה סנדוויץ', ואחרי העבודה שאני חוזר. לפני שינה אני דוחף שייק של שיבולת שועל, אבקת חלבון, יוגורט וחלב, ביחד זה המון קלוריות, כמו ארוחה ואומנם זה מפוצץ יחסית אבל אתה לא צריך להיות רעב בשביל לשתות את זה. אם כסף זה לא בעיה, גיינר זה פתרון טוב, אבל שוב זה הרבה כסף ואפשר להסתדר גם בלי. ועכשיו לנושא אחר, בעלים של איזה מועדון? אני במקרה ברמן ומחפש עבודה, אם זה רלוונטי תתן טלפון או משהו ואני אפרט נסיון גיל וכו' וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני הייתי ברמן ותאמין לי שעסק זה חתיכת כאב ראש ועומס מטורף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ואם היה לך מושג על בעלים של מועדון היית יודע שיש כאלה שמנהלים אותו בעצמם ויש כאלה שרק קוראים את הדו"חות בסוף החודש ובאים לשעתיים ביום לשתות להזמין בחורות לצ'ייסרים עליהם ולא עושים יותר מזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() לא קיבלתי תשובה ברורה עדין....
שייק על הבוקר ואחרי שעה לצאת לאימון - אין בעיה - רק איזה שייק? מה לשים? מבטיח לשתות! אגב אני שותה חלבונים לפני ואחרי אימון. עומדת השאלה - האם זה בכלל אפקטיבי לצאת לאימון שעה וחצי לאחר התעוררות משינה? אם לא, אז אני כנראה יפסיק להתאמן - כי אין לי זמן אחר. מועדון השיבויה באילת! מוזמנים לבוא כמובן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() ממליץ על אופטימום גולד. יש עוד חברות מומלצות אבל האבקה הזאת ספציפית נוסתה ע"י המון חברי פורום כאן וכולם ממליצים בחום כולל אני.
ממליץ בארוחה לפני אימון לאכול פחמימה כלשהי, איזה לחם, דגני בוקר אפילו... אפקטיבי, אין בעיה להתאמן שעה וחצי אחרי שינה, גם אני לא רחוק מזה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() כתבתי כבר. אני הולך לישון ב7 וקם ב4 באופן קבוע. אם זה שעות לא משוגעות ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אם אתה עושה את זה כל יום זה באסה... אני עובד בדוכן אוכל במועדון (חח דרך אגב לפני שעה חזרתי, ואני לא עייף^^) ואנחנו תמיד הולכים ככה מ-9-10 בלילה עד 8-9 בבוקר, בימים כאלה אני יושן עד 13:00-14:00 בשביל לא לפספס כמה ארוחות כי אני לא יוכל לאכול כל כך הרבה בזמן קצר, ופשוט מקצ בקצת את ההפרש בין זמני הארוחות וזהו...(זה קורה רק פעם 1 בשבוע שאני עובד במועדון אז זה לא כל כך משנה למרות שהייתי מעדיף את הזמן הזה לשינה אחרי כל השבוע של עבודה-לימודים-אימונים וחוזר חלילה.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לך לפגישה עם גיל יעשה לך סדר בבלאגן
ויתן לך תוספים רק מה שאתה צריך ותגדל כמו מלך
![]() |
#13 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
תוספי תזונה הם רק תוספים ולא תחליפים. בכל מקרה מה שכן יכול לעזור זה אבקות לעלייה במסה שמכילים הרבה פחמימות והרבה חלבון. צ'מפיון מס, סיריוס מס, פרוגיינר. בשלושתם יש יחס חלבון פחמימה טוב שיכול להתאים, אבל כמו שאמרתי בהתחלה הם יעזרו רק עד לנקודה מסויימת, מעבר לזה חייבים לאוכל. בקשר להמלצה שהייתה פה לגולד סטנדרט. המוצר הזה הוא אבקת חלבון דלת פחמימות שמכילה בערך 120 קלוריות למנת הגשה. צריכה של חלבון כזה במקרה שלך לא תעזור ותהיה ביזבוז כסף. אתה צריך הרבה קלוריות בשביל לגדול וגיינרים זה מה שיעשה את זה. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |