|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי לדעת, למה למשל באדיבילדרים לא עושים שאיבת שומן לפני תחרויות במקום להתענות בדיאטה רצחנית כדי לרדת בשומן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה יודע מה זה שאיבת שומן? אתה יודע מה קורה שם בפועל? אתה חושב שפשוט מכניסים לך צינור לגוף ושואבים את השומן???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי שואבים אותו ממקום מסוים..
עכשיו תחשוב מזה לשאוף מכל הגוף......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נראה לי שגם אי אפשר להגיע לאותן תוצאות בשאיבה כמו חיטוב וייבוש ארוך ומייגע...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שאי אפשר..
יש עוד כל כך המון סיבות למה אי אפשר ולמה לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() א. יקר
ב. מדובר בעצם בניתוח. תחשוב שצריכים לחתוך את הריקמה העליונה. לחדור לריקמת השומן ולהתחיל לשאוב את השומן משם. במידה ואתה שואב שומן במקום מסויים, אתה תצטרך לשאוב שומן מיתר המקומות בגוף כדי להיות פרופורציוני. ג. כמו כל ניתוח, נשארת צלקת, לפעמים יש סיבוכים וזיהומים ..........מי צריך את זה על הראש? ד. יש גבול לכמות השומן שאפשר לשאוב בפעם אחת. ** תחשוב על זה , אם שאיבת שומן זה באמת הפיתרון האידיאלי להרזיה, כל השמנים היו עושים את זה..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ה. כששואבים שומן נשאבים גם כלי דם וזה הסכנה בשאיבת שומן.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואו, חידשת לי!
בהחלט לא ידעתי את זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() זה באמת מפחיד לחשוב עם כל הפרטים שמפורטים כאן, אך מצד שני, יש מקומות ממש מקצועיים שיש להם הרבה ניסיון...
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() חחח הוא כאן בשביל לפרסם את האתר שלו של השאיבת שומן.. קוראים לזה קידום אתרים, לטובתך בתור אחד שמבין בזה פרסום בפורומים קישורים הוא ממש לא אפקטיבי כי גוגל מתייחס לזה כספאם.(יש תוכנות שמספימות בזה) אז אתה מבזבז את הזמן שלך.
אם כבר מדברים על שאיבת שומן, מה לגבי המסת שומן? נראה לי הרבה יותר הגיוני וזה גם לא כירורגי |
![]() |
![]() |