|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול המאמן במכון אמר לי לקחת קורה של עץ האלה של התאומים, ולעשות 50 חזרות של 4 סטים, בצורה איטית.
שאלתי אותו למה וכאלה.. הוא אמר לי יש לנו מדריכה במכון באמת מבינה אני גם מכיר אותה, הוא אמר היא עושה ככה ומה שזה בעצם עושה זה מגדיל את הסיב של השריר שהוא גם יהיה יותר גדול וגם חזק, לא סתם נפח.. אז עשיתי 4 סטים של 30 כי כבר הייתי אחרי 4 סטים לפני זה של תרגיל אחר לתאומים.. ובאמת הרגשתי את התאומים עובדים מאוד חזק. עכשיו, זה באמת טוב או שכדאי לי להפסיק עם זה ? ורק למי שמבין בזה בבקשה. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בזבוז זמן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חד משמעית בזבוז זמן.
זה שריר כמו כל שריר, 8-12 חזרות משקל כבד,תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() הרגשתה חומצות חלב שיוצאות לא יותר
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() תאומים תעבוד לפחות פעמיים בשבוע.
15-30 חזרות עם משקלים בהתאם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() תעשה דבר כזה:
קח לך 2 תרגילים 2 סטים לכל היותר לתרגיל אם אתה פריק של תאומים קח לך 3. תרגיל ראשון לתאומים תאמן אותם כך: כל סט 20-25 חזרות 1-2 שניות להחזיק אותם בכיווץ ולרדת לאט כך שאתה מגיע למתיחה מושלמת של השריר. תרגיל שני תרגיל לסוליאוס אם אין לך מכשיר כזה במכון קח לך 2 דמבלים כבדים שב על כסא שים אותם על הברכיים ופשוט תרים את הרגליים כמו בתנועה של התאומים. זה אמור לעשות לך את העבודה זה עושה לי את העבודה אבל לי זה לא משנה כי הם גודלים לי טוב גם בלי לאמן אותם ישירות, זו פשוט הגנטיקה. וד"א שריר התאומים הוא שריר אירובי וגנטי אם בגנטיקה שלך הוא לא כל כך גדול אל תצפה שהוא יגדל הרבה אלה אם תתחיל להשתמש בממתקים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חושב שהתאומים מועילים ואני גם עושה
|
![]() |
![]() |