|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי,
לצערי כרגע אין לי שום אפשרות להתאמן בחדר כושר(בעיה רפואית). אני רזה(התאמנתי בחדר כושר העלתי קצת ואיבדתי הכל כשהפסקתי כי מן הסתם גם הפסקתי לאכול), שלא ממש אוהב לאכול. יצא לי כבר להשתמש בשייקים גם חלבון וגם עליה למאסה(סיריוס מאס) בזמנו כשהתאמנתי בחדר כושר, ובזמן האחרון הלכתי לדיאטיקנית בניסיון לעלות במשקל, ורק בימים האחרונים החלטתי באמת להתחיל לאכול כבר(מעוניין לעשות קעקוע על החזה ורוצה לעלות קצת במשקל). היא בזמנו נתנה לי מרשם לשייק, "סנדישייק". עכשיו, דרך קופת חולים זה עולה 50 שקל, ל6 חפיסות שכל חפיסה עם חלב היא משהו כמו 650 קלוריות. הטעם של זה פשוט גרוע וגורם לי להקיא(מזכיר לי קצת את השייק הראשון שהשתמשתי בו). הבעיה היא שאמא שלי לא ממש רוצה שאני אשתמש בשייקים שהשתמשתי בעבר(סיריוס מאס), ובטח גם לדיאטיקנית יהיו ספקות לשייק שהיעוד שלו הוא כביכול אחר. אני זוכר ש2.5 עולה משהו כמו 5 חבילות סנדישיק בקופת חולים(שבכל חבילה יש 6 חפיסות שביחד הם 500 גרם אבקה). מישהו מכיר את החרא הזה שקוראים לו סנדישייק? אני מאוד אשמח לחזור לסיריוס מאס, וכרגע אין לי שום אפשרות בכלל להתאמן, אך אולי אתחיל לשחות כמה פעמים בשבוע. יש לי אולי כמה קילו בודדים של זיכרון שריר, אבל לך תדע מה יקרה בלי גירוי חדר כושר. |
![]() |
![]() |