|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() זה אימון fbw אני מתאמן 3 פעמיים בשבוע ..!
רגליים (2 תרגילים): *סקוואט משקולות יד - 2 סטים * חזרות 12 *מכרעיים - 3 סטים * חזרות 12 גב (2 תרגילים 2 סטים ): *מתח רחב - 2 סטים * חזרות 12 *חתירה עם משקולות - 2 סטים * חזרות 12 חזה (2 תרגילים 2 סטים ): *לחיצת חזה - 2 סטים * חזרות 12 *שכיבות שמיכה - 2 סטים * חזרות 12 כתפיים (תרגיל אחד 2 סטים): *לחיצת כתפיים בישיבה - 2 סטים * חזרות 10 יד אחורית (תרגיל אחד 2 סטים): *לחיצה צרפתית - 2 סטים * חזרות 10 יד קידמית (תרגיל אחד 2 סטים): *פטישים - 2 סטים * חזרות 10 טרפזים (תרגיל אחד 2 סטים): *משיכת כתפיים - 2 סטים * חזרות 10 תאומים (תרגיל אחד 3 סטים): *לחיצת תאומים על רגל אחת - 3 סטים * חזרות 12 בטן (תרגיל אחד 3 סטים): *כפיפות בטן - 3 סטים * חזרות 12 זהו זה בעיקרון ההכל מה אתם חושבים שצריך לשנות ?! לדעתכם זה ייתן שינוי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() פטישים תחליף לכפיפות ריכוז
למה לעזזאל סקוואט עם דאמבלים זה סיוט תחליף למוט שכיבות שמיכה תחליף בפרפר, שכיבות שמיכה הן גם דחיקה, פרפר זה כיווץ, פעולה שונה, חשוב לגוון מה המטרה שלך ? מתחיל? חיטוב? בשני המקרים באמת שאין צורך לבודד טרפזים, וגם תאומים לא, אבל זה פחות טיפשי מלבודד טרפזים (שעובדים קשה מאוד בסקוואט עם דאמבלים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() המטרה שלי זה מסה ואני מתחיל ..!
עוד תתגובות ..?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |