|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כחצי שנה במכון כושר,לפני שנירשמתי שקלתי 45 קילו(בן 17 וחצי),יועץ כושר המליץ לי על גיינר(מיוסל ג'וס),עליתי במכון כושר ל52 קילו וניתקעתי על המשקל הזה.
גם שמעתי שהגיינר הזה הוא לא טוב כי הוא מכיל הרבה שומן רווי,אז רציתי לשאול מה לעשות,אם להמשיך לקנות אותו? ואם יש שיטה יותר מהירה לעלות במסת שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי ממליץ על גיינר, ולא על מאסל ג'וס בדיוק מהסיבה שאת אמרת- מכיל שומן רווי.
לגבי ה"שיטה", זה בעיקר תזונה והשקעה. קרא מאמרים בwww.israelbodY.org בנושא תזונה ותלמד איך עושים את זה בדדרך הנכונה. (אגב יש עוד "שיטות" להתקדמות מהירה אבל עליהן לא מדברים פה.) בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אז איזה גיינר?,שמעתי שסיריוס מס הוא טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הסיריוס מס אחללה יכול לעזור לך .. אבל אחי בלי תזונה אתה לא תעלה במשקל .. האבקה זה לא קסם !
תבנה תפריט טוב למסה עם כמה קלוריות שאתה צריך ובסריוס מס תשתמש כתוסף אחי וככה תעלה במשקל !! רק עם אבקה ובלי תזונה נכונה לא תעלה ! |
![]() |
![]() |