|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בחור שרוצה לגדול..
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() אני עובד ab שש ימים בשבוע ולשריר גדול אני נותן בין 9 ל10 סטים תלוי בהרגשה ושריר קטן אני נותן מ6 עד 7 סטים ועליתי במשקל עבודה מאז שהתחלתי בתוכנית שאני בניתי הנה התוכנית שלי
בניתי אותה מקריאת בפורומים ומאמרים בישראלבודי וכל מיני אתרים באינטרנט אני יודע שזה הרבה אבל זאת בחירה שלי אני אוהב שזה קשה תוכנית שלי אני עובד a חזה-כתפיים-יד אחורית b אני עובד גב-יד קדמית-רגליים a חזה:- בינצ' פריס 6 חזרות 4 סטים פלייס שיפוע עליון 4 סטים 8 חזרות דמבלים פלייס חופשי עם דמבלים 3 סטים של 10 חזרות בכל הכוח כתפיים:-לחיצת כתפיים 4 סטים 10 חזרות הרחקת ידיים :- 4 סטים 10 חזרות שני סטים אחרונים זה קשה במיוחד אבל זה בסדר יד אחרוית: זה בסוף אני עושה על שני ספסלים אני עושה 4 סטים והסט האחרון אני נותן את המקסימום שבמקסמום b גב:-בגב אני נותן הכי הרבה סטים אני משקיע בגב פולי עליון: אני נותן 3 סטים מאוחרי הראש ו3 סטים מוריד לחזה ו3 סטים חתירה בישיבה בכבל הכל באותו מכשיר מכשיר הביאו אותו חדש החליפו אותו מכשיר נראה כמו מרצדס 2009 חחח... אחר כך אני עושה bent over 4 סטים זה תרגיל שאני משקיע הכי הרבה אני אוהב את התרגיל הזה אחר כך דדליפט 3 סטים של 10 חזרות אני משתדל להיזהר בזה זה הורג אותי ממש אחר כך יד קדמית:- מוט w בישיבה 3 סטים של 12 חזרות זה מספיק כך אני מרגיש שעבדת על ידיים אחר כך רגליים: סקוואט 4-5 סטים של 10 חזרות לחיצת רגליים 3 סטים של 10 חזרות והסט האחרון אני משתדל לעשות יותר מ10 שיבעיר את הרגלים שלי ואחר כך מסיים את האימון האימון שלי נמשך מ40 דקות עד גג 50 דקות. תודה לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() אתה התכוונת שאתה עושה יותר מידי סטים לתוכנית ab , לא ייתכן שתעשה 16 סטים לגב, ולא צריך 2 תרגילי פרפר לחזה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יותר מידי סטים אתה ואנשים אחרים לא מבינים שכמות סטים זה לא מה שיעזור לך?.
אימו ןבעל תדירות נמוכה ועצימות גבוה מספיק בהחלט לחזה הייתי מביא 2תרגילים לחיצת חזה רגילה ולחיצה בשיפוע לא צרי ךיוחתר! כנל גב! כל סוג של חתירה ומתח! וגם רגלים סקוואט הייתי עושה אימון ודדליפט ומשלב סקוואט עם כפיפות ברכיים ודדליפט עם לג פרס.. ככה עושים אימון יעיל יותר בעל נפח פחות גבוה. הבחירה היא שלך אני רק מציע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני חושב שהתכוונת נפח נמוך.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה טעות גדולה
מה זה יש הרבה סטים אבל ככה אני רוצה זה לא מה שהכי יעיל! מה שהכי יעיל לאימון ab זה 5-7 סטים שריר גדול ו 0-3 סטים שריר קטן! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() הגזמת אם הגב אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם שש פעמים בשבוע. אתה עושה 48 סטים לגב בשבוע???... הגזמתה קצת לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא מרגיש את הגב אני עובד חזק על הגב ולא מרגיש לפעמים מרגיש קצת אבל לא כמו החזה למשל שאני תמיד מרגיש אפילו מהסט הראשון שאני אעשה אני ארגיש את החזה בגב אין דבר כזה רק בדדלפט אני מרגיש שעבדתי על הגב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() אני לא מבין הרבה אבל נראה לי שכולם לא ממש מרגישים את הגב עובד, בחיים לא נתפסו לי השרירים
בגב כמו בחזה או ברגליים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |